2020-02-28 20:06

Cozmin Gușă s-a ÎNSCRIS oficial în PSD

 |  16:43
Cozmin Gușă s-a ÎNSCRIS oficial în PSD

Cozmin Gușă, patronul Realitatea TV, s-a înscris în PSD. Anunțul a venit de pe Facebook unde primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a publicat, o fotografie în care apare alături de Paul Stănescu și Cozmin Gușă, însoțită de textul "Prieteni vechi, proiecte noi, muncă în echipă".

La comentariile din subsolul textului, primarul Tudorache publică și o imagine cu adeziunea lui Gușă la organizația PSD Sector 1, care a devenit, după puțin timp, inaccesibilă. Contactat, Cozmin Gușă a precizat că va oferi lămuriri pentru HotNews.ro în scurtă vreme.

Asocierea lui Gușă cu doi oficiali PSD vine în condițiile în care fostul secretar general al PSD din epoca Adrian Năstase așteaptă poziția CNA în privința licenței televiziunii sale Realitatea TV, pentru care s-a cerut declanșarea procedurii falimentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-28Parerea ta...

OAMENI
28 Oct 2019

Gușă la organizația PSD ! Mare filozofie .
CONSTANTIN
28 Oct 2019

Gusa ,are memorie scurta!A mai avut un mare partid"pe care l a condus spre vesnicie!!Protestatari l au mai alergat,! Deci are antrenament,politicianul!!A venit la coliva psd!
CAPUSE
28 Oct 2019

Cameleon cirpa , ramas de la Iliescu si cu rudele tortionare . O balaceste cu Realitatea . . A pacalit statu si fiscul . Un mafiot .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine