2020-04-07 11:35

Crește presiunea pe Iohannis. Petiție online pentru organizarea unei dezbateri electorale

 |  13:00
Crește presiunea pe Iohannis. Petiție online pentru organizarea unei dezbateri electorale

Subiectul dezbaterii electorale între Iohannis și Dăncilă și mai ales refuzul președintelui în funcție pentru o asemenea întâlnire începe să ocupe din ce în ce mai mult din agenda publică.

Liderii TSD Cluj au lansat o petiţie online pentru o dezbatere electorală între Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis, înainte de turul II al alegerilor prezidenţiale 2019. Inițiativa vine refuzul președintelui de a da curs invitației liderului PSD.

„Oameni buni, în orice țară democratică există astfel de dezbateri menite a ne ajuta în alegerea candidatului la prezidențiale. Este inadmisibil ca președintele în funcție să refuze o dezbatere publică cu contracandidatul acestuia.

Haideți să îi demonstrăm președintelui că poporul are nevoie de aceste dezbateri. Românii vor sa fie respectaţi pentru votul acordat și au nevoie de un președinte curajos, care să îi reprezinte cu demnitate și onoare.

Președintele Klaus Iohannis, cel care astăzi acuză că o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă este doar o manevră a PSD, nu era de aceeași părere și în 2014, când spunea despre DEZBATEREA ELECTORALĂ că este "Atât de necesară și așteptată de toți românii” şi îl făcea pe Ponta arogant....”, se arată în descrierea petiţiei online.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-13Parerea ta...

NEGRO
13 Noi 2019

Sigur. Cu aceasta atitudine domnul Klaus Johannis ne-a convins sa nu mai mergem la vot in turul II. Dumnealui nu are nevoie de votul nostru, iar pentru doamna Dancila nu merita sa ne deplasam. La o astfel de scleroza intelectuala din partea viitorului presedinte chiar ca nu ma asteptam. A dovedit cu varf si indesat in cei cinci ani ca e un spirit imobil, ca este dotat pentru pasi mici sau pasi pe loc, ca nu are viziune politica. Dar suficienta sau poate frica manifestata acum in prag de alegeri ca nu poate iesi din calculele stafului sau si nu poate face fata irationalitatii Analfabetei mi se pare o copilarie. Oricum, ne despartim cu oarecare regret, dar definitiv, domnule presedinte!
PARAIPAN
14 Noi 2019

Se vede de la o posta ca tremura chilotii pe el ....va avea grija rareș, sică si pahonțu sa il ajute sa ii schimbe . Inainte de a se căca pe el acest sterp....altceva nu a fost si este in stare
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine