2019-11-15 00:38

Crin Antonescu a DECIS: REVINE în politică. Anunț oficial

 |  17:08
Crin Antonescu a DECIS: REVINE în politică. Anunț oficial

Fostul preşedinte al liberalilor Crin Antonescu anunţă că şi-a depus documentele pentru a intra pe lista PNL pentru alegerile europarlamentare ce vor avea loc anul viitor.

„Am depus astăzi documentele pentru candidatura la PE. Pe circuitul normal, stabilit de deciziile PNL pentru orice alt membru”, a precizat Antonescu, marţi, pentru Agerpres.Liberalii îşi pot depune candidaturile pentru alegerile europarlamentare până pe 1 octombrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-19

In legatura cu acest articol...

După Crin Antonescu, s-a HOTĂRÂT și Vasile Blaga: Și-a depus CANDIDATURA!
Parerea ta...

ANONIM
18 Sep 2018

CACARAU REVINE, SI CE DACA? ROMANIA ARE NEVOIE DE ELITE ADEVARATE , DE DEMNITATI UMANE CU CARACTER SI ONOARE, CU PREVIZIUNI SI STRATEGII COMPETITIVE , CARE SA DEMONSTREZE DARUIRE NU MAFIOTISM.
REBUTUL CACARAU
18 Sep 2018

Rebuturile politice nu se dezmint , acum se indreapta spre salarii si mai mari laBruxelles. Romania are nevoie de politicieni tineri cu viziune europeana nu de blaga si cacarau. Iar ne vom face de rusine cu aceste produse expirate. Si ciuma rosie va trimite tot borfasi expirati si penali la Bruxelles. Rusine Romania.
ANONIM
18 Sep 2018

Si ce faci cacarau ce esti daca iar te ameninta Jupaneasa cu viata? te vei scurge din anusul cu punct "G" iute si vei pleca iar? Ramai acolo, esti un stricat si la cour si la cap, dezgusti cumplit
MARINELU
19 Sep 2018

Somnorici doreste sa leneveasca pe scaunele de la Parlamentul European. Si nu pentru doi bani!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray