2019-10-21 12:58

Crin Antonescu: ”Crizele PSD sunt crizele politice ale României”

 |  21:53
Crin Antonescu: ”Crizele PSD sunt crizele politice ale României”

Fostul lider liberal Crin Antonescu este de părere că situația critică prin care trece principalul partid de guvernămând din țara noastră este și o criză la nivelul întregii țări. Antonescu a vorbit și despre statul paralel și de ce consideră că PSD nu este îndreptățit să se plângă de abuzuri.

”Fiind vorba de partidul principal de guvernamant din Romania, crizele psd-ului sunt, intr-o oarecare masura, si crizele politice ale Romaniei. Ca atare, e o situatie destul de grava care face, o data in plus, ca Romania, intr-un an cu semnificatii politice importante, si la anul care are de asemenea mize importante politice, sa fie intr-o pozitie dezavantajata.

Teoria cu statul paralel?Aici e o discutie lunga, nu doar Dragnea foloseste acest concept, ci mai multi, sunt multe de discutat. Despre acest stat paralel, Liviu Dragnea stie mult mai multe decat stiu eu. Eu am vorbit intotdeauna despre ceea ce vad si despre lucrurile care se pot proba.

Afirm că oameni din varful PSD stiu foarte multe lucruri despre asta si , da, cu aceasta formula sau cu alta, exista, a existat o interferenta, o imixtiune nesanatoase, nefiresti sau cel putin tentative in acest sens, nefiresti pentru o democratie unde sunt institutii care au o alta menire dat PSD este ultimul care ar trebui sa se planga de acest lucru doar din motivul ca are impresia ca aceste forte oculte nu mai joaca in favoarea lui” a declarat Crin Antonescu la Digi24.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-20Parerea ta...

ANONIM
20 Sep 2018

Cacarau s.a trezit ....vrea sa isi asigure pensie si de la UE ??? JIGODIA PTR BANI FACE ORICE ...vinde pnl la ppe....executa ordinele de la STERP...ADEVARATA SLUGA
BĂ OCHI DE PEȘTE MORT!
20 Sep 2018

NU ȚIN CU SCÂRBELE PSD, DAR CÂND ERAȚI ÎMPREUNĂ, PĂPUȘĂ CHUCKY ERA BINE? ERAȚI LABĂ-N LABĂ...TU CU TONTA...AVÂND ACELEAȘI APUCĂTURI PIDOSNICE, SCÂRBOASE! ZZZZZZZZÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂÂT!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Monica Macovei, mai „nemţoaică” decât neamţul Înghesuială mare, monşer! Pe sensul politic opus stângii, că parte dreaptă nu prea e decât în teorie, mulţi candidaţi, mai nici o opţiune. Lider de etapă este neamţul Klaus Iohannis. O avea şanse să ajungă la Cotroceni, cum arată sondajele, dar ce va face acolo e marea dilemă. După vorbă, după port, după antecedente, va sta la cutie, ca preşedinte-spectator, cum şi-l dorea USL pe Băsescu
21 Iul 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray