2020-06-02 15:41

Crin Antonescu, despre demiterea lui Tăriceanu

 |  21:48
Crin Antonescu, despre demiterea lui Tăriceanu

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu intervine în scandalul momentului. Șefii liberali au anunțat că vor face tot ceea ce le stă în putință pentru a-l da jos pe Călin Popescu Tăriceanu de la șefia Senatului.

"Nu știu dacă acest demers va reuși. Nu văd acest demers ca ceva ieșit din comun sau un complot. E un gest politic firesc. Indiferent de cum apreciem prestația domnului Tăriceanu, ne aducem aminte cum a devenit Tăriceanu președintele Senatului. A fost pus acolo de PSD-ul lui Victor Ponta. E normal ca PNL să atace această poziție. Demersul e aproape automat. Această creștere a lui Tăriceanu este din cauza faptului că este președinte al Senatului", a spus fostul lider liberal", a spus Antonescu la RTV.

Antonescu i-a luat partea lui Dacian Cioloș în scandalul continuu cu Tăriceanu, dar a contrazis-o și pe Alina Gorghiu, cea care spunea că liderul ALDE este un dușman al justiției. "Premierului Cioloș nu i se poate reproșa că nu a avut relații corecte cu Parlamentul. S-a prezentat mereu când a fost chemat. PNL indiferent de perioada prin care trece nu poate fi așezat în termenii de a fi preluat de cineva. Dacă domnul Ciolo ar vrea să intre în politică, foarte bine.

Nu am încredere în seriozitatea politică a domnului Tăriceanu. Am fost, însă de acord cu o parte dintre declarațiile președintelui Senatului. Nu cred că trebuie să îl inventăm pe Tăriceanu ca un dușman al justiției", a mai spus Antonescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine