2020-01-27 06:05

Crin Antonescu, despre revenirea în PNL: Nu doresc să fiu angajat în postura de câine polițist

 |  08:01
Crin Antonescu, despre revenirea în PNL: Nu doresc să fiu angajat în postura de câine polițist

Crin Antonescu a declarat miercuri seara, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, că nu intenționează să revină în PNL, deoarece nu dorește să fie angajat în postura de "câine polițist sau câine de pază".

"Nu, nu mă întorc (în PNL — n.r.), eu nu am făcut lucrurile în politică niciodată cu jumătate de măsură. 25 de ani am dat ce am avut mai bun în mine, cât m-a dus capul, cât m-a dus sufletul, energia, rezistența, când am terminat, am terminat. Nu mă întorc. Doi, cred, pentru toți cei care simt nevoia prezenței mele, că există lucruri pe care dacă le socotesc serioase, le-am lăsat: atitudini, reacții, comportamente, cuvinte", a precizat Crin Antonescu.

Fostul preşedinte al PNL a mai spus că nu a luat niște decizii "pripite".

"Nu au fost luate la nervi, la dezamăgire, la oboseală. Pur și simplu, în momentul campaniei pentru europarlamentare din 2014, de aceea am și făcut acel anunț, am subliniat miza care era acolo, asta s-a întâmplat, nu am reușit, am tras concluziile așa cum se trag în politică — că politica dacă ar fi să o comparăm cu un sport, e un sport foarte dur, cu reguli foarte dure, neiertătoare", a explicat Crin Antonescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-09Parerea ta...

CROCODILUL FLAMAND
09 Iun 2016

HAI CA AM AUZIT SI ASTA....CAINE POLITIST?.....PAI CE DRACU MAI E DE PAZIT?...EVENTUAL AVERILE NOILOR OLIGARHI DE CUMETRIE..LE ESTE FRICA DE POPORUL PE CARE L-AU JEFUIT CU "INTERESUL NATIONAL" IN GURA...EU AS VREA SA-L PAZESC PE ONTZANU....MA FAC PAZNIC LA PUSCARIE..SA NU CUMVA SA FUGA...SAU EVENTUAL SA-I PAZESC VILELE PANA SE INTOARCE DE LA PUSCARIE...SAU EVENTUAL MAUSOLEUL LUI VIDEANU....POATE ARE NEVOIE DE CINEVA SA NUMERE ARGINTARIA...SA NU FURE CAREVA TACAMURILE DE AUR SI ARGINT.....VROIAM SA FAC O VIZITA IN COLUMBIA LA MEDELIN...ERAM CURIOS CUM TRAIESC LORZII DROGURILOR....NU MAI ESTE NEVOIE...MERG LA SNAGOV...E TOT AIA...EL CHAPO GUZMAN E PESTE TOT....LOCUIESTE GARD IN GARD CU AL-CAPONE...SI CU DUTCH SHULTZ....SAU TONY MONTANA....TOTI SUNT CAPITALISTI DE CUMETRIE...SARACI SI CINSTITI...DAR AU AVERI MAI MARI CA BILL GATES...DIN FIARE VECHI SI PRIVATIZARI PE SUB MASA.....SA TRAITI BINE....STUPID PEOPLE
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine