2020-08-05 14:50

Crin Antonescu: Nu este exclus să se petreacă pe parcursul cercetării lui Radu Mazăre chiar niște încălcări de reguli, chiar niște abuzuri

 |  09:06
Crin Antonescu: Nu este exclus să se petreacă pe parcursul cercetării lui Radu Mazăre chiar niște încălcări de reguli, chiar niște abuzuri

Crin Antonescu, a afirmat marți că nu este corect ca premierul Victor Ponta să-i folosească pe cei care au votat la referendumul pentru demiterea președintelui Traian Băsescu drept "paravan" în cazul lui Radu Mazăre, susținând că nu este exclus să se petreacă niște încălcări de reguli, abuzuri pe parcursul cercetării primarului Constanței.

"Acesta este un truc tipic dlui Ponta, din păcate. Dl Ponta dacă s-ar retrage, dacă ar intenționa vreodată să se retragă ar putea să o facă, lasă în scurtă vreme în urma sa o amprentă, avem lucruri tipice Ponta, îmi pare rău să o spun. Cei 7,4 milioane de oameni nu au nimic în comun cu situația dlui Mazăre. Dl Mazăre poate să fie nevinovat, pornesc de la asta, prin prezumpția de nevinovăție, s-ar putea să fie dovedit vinovat, sper să nu se întâmple așa, sper pentru oricine. Nu este exclus să se petreacă pe parcursul cercetării cazului domniei sale chiar niște încălcări de reguli, chiar niște abuzuri, nu știu, oricum ar fi nu are nimic de-a face cu cei 7,4 milioane de oameni. Dl Mazăre este dl Mazăre și cei 7.399.999 sunt altceva. Nu este corect din partea dlui Ponta să folosească acest număr mare de oameni, cu tot ceea ce au pus ei atunci în acel vot, drept paravan pentru o percheziție la Mazăre", a spus Antonescu, potrivit Agerpres.

Printre lucrurile tipice Ponta, el a menționat un "tip de neodemagogie cu gust îndoielnic", precum mesajul publicat de acesta pe Facebook.

Crin Antonescu a spus că există o bătălie pentru preluarea de bucăți din justiție din mai multe părți.

Antonescu a mai afirmat că în general crede că există dosare politice, însă a arătat că afirmațiile premierului în cazul acțiunilor justiției pentru cei care au câștigat în alegeri nu sunt de acceptat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-04-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz