2019-12-06 02:21

Crin Antonescu: Pentru mine, politica este un capitol încheiat

 |  07:28
Crin Antonescu: Pentru mine, politica este un capitol încheiat

Campania de la alegerile locale a fost una a cărei soartă a fost determinată dinainte de înțelegerea dintre două partide mari, a afirmat Crin Antonescu, la Realitatea TV. Liberalul a reiterat faptul că, pentru el, politica este un capitol încheiat.

"Dincolo de faptul că doresc ca România să aibă o forță politică serioasă, modernă, de dreapta, după gustul meu, dincolo de faptul că astăzi sunt foarte reținut în a face aprecieri despre ce nu a fost bine în această campanie, a fost o campanie a cărei soartă a fost determinată dinainte de înțelegerea dintre două partide mari, de a nu da șansă electoratului la schimbare și de a-și păstra primarii și unii și alții. PNL a intrat în această înțelegere din care sigur că PSD-ul a ieșit mai câștigat", a precizat Crin Antonescu.

Referitor la alegerile parlamentare din toamnă, fostul preşedinte al liberalilor a spus că PNL-ul va trebui să umble la "melodie".

"E o chestiune de compozitori și nu de soliști", a completat senatorul.

Crin Antonescu a ţinut să precizeze că, pentru el, politica este un capitol încheiat.

"E un capitol din viața mea pe care l-am parcurs pe o durată cred rezonabilă — 25 de ani. Capitolul acesta s-a încheiat, ce am putut să fac am făcut, ce nu am putut nu am făcut, pentru mine personal vremea mea a trecut, nu mă întorc în politică. Nu am plecat din Parlament sau din partid pentru că asta ar fi folosit unor oameni care nu merită să folosească asta, iar în ce privește Parlamentul, voi încheia acest mandat și nu voi mai candida. Bineînțeles și viața mea va avea alte orizonturi decât politica", a afirmat Crin Antonescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray