2019-11-18 21:48

Crin Antonescu, sfaturi pentru cuplul Tăriceanu-Ponta

 |  21:46
Crin Antonescu, sfaturi pentru cuplul Tăriceanu-Ponta

Crin Antonescu a declarat că nu are mari aşteptări de la o mişcare Tăriceanu-Ponta şi spune că Ponta ar trebui să se despartă oficial de PSD.

"Poate că în ultima vreme imaginea domnului Tăriceanu s-a mai şi ameliorat, eu personal nu am cum să-l cred să îl iau în serios. De asemenea, capacitatea domnului Ponta de a face şi de a respecta alianţe politice serioase îmi este prea bine cunoscută ca să pot să fiu optimist. Cred că dacă vor încerca să construiască ar trebui că domnul Ponta să oficializeze despărţirea de PSD şi să întemeieze ceva mai mult cu foştii colegi de partid decât o fundaţie. Cred că nu va avea suficientă forţă să spună ceva major pe scena politică românească, dânşii pot să încerce", a declarat Crin Antonescu la Realitatea Fm.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-15Parerea ta...

ION CREANGA
16 Ian 2016

Domnule Antonescu!!! cândva ați întins o mâna lui Iohanis!!!!!nu???? dar acum el????? l-ati lansat în politică mare!!!!!!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Jigodism fără frontiere A început de luni să cadă câte un liberal pe stradă. Primul a fost primarul Sibiului, al doilea - preşedintele partidului, apoi s-a trecut la faza demisiilor vicepreşedinţilor, cum ar fi Marius Stan ot Galaţi. Dar să nu ne facem griji, congresul îi va ridica, îi va şterge de praf şi îi va pune la loc
27 Mai 2014 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray