2020-08-07 22:14

Crin Antonescu îşi pune din nou demisia pe masă

 |  21:00

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, ia din nou în calcul o demisie a sa, spunând că va pleca din fruntea conducerii PNL de această dată, dacă USL nu va câştiga alegerile parlamentare din toamnă. Crin Antonescu a mai precizat că nu ştie sigur în acest moment dacă va candida la funcţia de preşedinte al României.

Antonescu a declarat pentru Agerpres că şi-ar depune mandatul de preşedinte al PNL dacă pierde alegerile: ”În scenariul în care USL nu câştigă alegerile parlamentare. Înţelegând prin câştigarea alegerilor parlamentare formarea următorului Guvern”, a completat acesta. De fapt, nu este prima dată când Antonescu aduce în discuţie demisia sa. Anul trecut ameninţa cu demisia în bloc a PNL din Parlament, pentru organizarea alegerilor anticipate.

Crin Antonescu a mai declarat pentru Agerpres că nu este sigură candidatura sa la preşedinţia României. “2014 este foarte departe şi mie mi-e greu să ştiu şi dacă eu voi candida, darămite dacă domnul Ungureanu va candida sau altcineva. Cred că toate posibilităţile sunt deschise”, a precizat Antonescu. Acesta a mai spus că Mihai Răzvan Ungureanu nu va fi cu siguranţă candidatul USL pentru funcţia de preşedinte.

Crin Antonescu a ţinut să sublinieze că numirea lui Teodor Meleşcanu la conducerea SIE a reprezentat o nouă tentativă a preşedintelui Băsescu de a dezbina PNL şi că Meleşcanu cu siguranţă va fi exclus din partid. “Cred că încearcă, pentru a nu ştiu câta oară, fără succes, să dezbine PNL. Nu va reuşi. Teodor Meleşcanu va fi, după toate probabilităţile, exclus pe 12 martie din PNL”, a spus Antonescu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 639557-01-22Parerea ta...

MARIANA BRASOV
05 Mar 2012

e bine ca si-a dat seama ca nu este bun de presedintele tariii. un om care doarme pina dupaamiaza si nu are timp sa mearga la serviciu adica in parlament dar are timp pe la antene si grifco asta nu are ce cauta nici in politica dapai in fruntea tarii. Face foarte bine si trebuie sa stie ca locul lui este inalta parte eventual la grifco sub talpa lui felix turnatorul.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz