2020-02-23 10:43

Cristian Buşoi susţine că nu este definitivă candidatura sa la Primăria Capitalei

 |  13:21
Cristian Buşoi susţine că nu este definitivă candidatura sa la Primăria Capitalei

Liberalul Cristian Bușoi a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu este definitivă candidatura sa la Primăria Capitalei. Acesta a ţinut să precizeze că toate chestiunile legate de candidaturile în Bucureşti vot fi stabilite în luna februarie de conducerea PNL.

"Candidatura mea nu este una definitivă, nu a fost în niciun moment o candidatură definitivă. Este o decizie a filialei București a PNL. Luna februarie va aduce finalizarea analizei și o echipă 1+6 — candidatul la Primăria București și candidații la sectoare. Dacă la Primăria Capitalei jumătate de pas a fost făcut în luna decembrie, atunci când a fost formalizată o propunere a filialei București, la sectoare (...) încă nu sunt nici măcar conturate definitiv candidaturi la toate sectoarele din București. (...) Lucrurile acestea se vor decide în luna februarie de către conducerea centrală a partidului", a afirmat Cristian Bușoi, potrivit Agerpres.

Liberalul a mai anunțat o campanie de consultare a cetățenilor pe site-ul său și pe rețelele de socializare în privinţa construirii unui mare spital în București.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine