2020-07-15 15:32

Cristian Diaconescu: Îmi duc candidatura până la sfârșit, cu susținerea sau nu a PMP

 |  16:55
Cristian Diaconescu: Îmi duc candidatura până la sfârșit, cu susținerea sau nu a PMP

Fostul consilier al președintelui Traian Băsescu, Cristian Diaconescu, este hotărât să nu renunțe la candidatura sa la președinție. El susține că are o datorie morală față de societatea românească.

Președintele Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, a scris pe Facebook că nu va renunța la candidatura sa în alegerile prezidențiale de la sfârșitul anului, indiferent dacă va fi susținut sau nu de PMP. „Vă mulţumesc tuturor pentru faptul că îmi sunteţi alături. Acest lucru ma face să îmi duc candidatura până la sfârşit, indiferent dacă voi beneficia sau nu de susţinerea unui partid. Consider că aceasta este o datorie morală faţă de dumneavoastră şi de societate”, a explicat fostul consilier al președintelui Traian Băsescu.

Candidatul PMP a declarat anterior că vede candidatura sa ca un angajament luat în fața țării. El a cerut ca PMP să ia atitudine față de membrii de partid care au mințit în legătură că numărul de semnături care au fost strânse pentru susținerea campaniei sale. Potrivit Mediafax, o decizie în privința menținerii candidaturii sale va fi luată săptămâna viitoare de conducerea PMP.

Elena Udrea, președintele Partidului Mișcarea Populară, a vorbit despre nemulțumirea sa față de numărul de semnături strânse până acum. „când am deschis subiectul nerealizării target-ului de semnături, au fost colegi care au vorbit de lipsa de notorietate a candidatului”, a spus Udrea. În replică, Elena Băsescu, a acuzat-o pe Udrea că a sabotat campania de strângere de voturi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-08-15Parerea ta...

APUCATUL
15 Aug 2014

Asa, sa vezi cum e cand nu mai are nevoie de tine omul care a inebunit o tara. Cat de naiv sa fi sa pui botul la toate minciunile lor! Ai dat cu piciorul unor oameni care au crezut in tine la un moment dat.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz