2020-01-25 14:17

Cristian Ghinea: Tehnocraţii au studiat la facultăţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gume de mestecat

 |  13:47
Cristian Ghinea: Tehnocraţii au studiat la facultăţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gume de mestecat

Fostul ministru Cristian Ghinea a precizat marţi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că membrii guvernului tehnocrat au studiat la facultăţi despre care Victor Ponta şi Liviu Dragnea cred că sunt „nume de gume de mestecat”, iar cei care spun că tehnocraţii nu sunt români au „tupeu de nomenclaturist, tupeu de borfaş, tupeu de corijent care te strigă «tocilar»”.

"Am studiat la Londra, la cea mai bună universitate de ştiinţe sociale din Europa. Ei şi-au luat doctorate prin plagiat. M-am născut în Sălăjean, am copilărit în Conţeşti de Dâmboviţa. Am trăit pe pielea mea sărăcirea anilor 90. Ei ne apărau atunci ţărişoara de investitori străini. Sunt băieţi de Primăverii cu os de nomenclaturist", a scris fostul ministru al Fondurilor Europene.

Cristian Ghinea a mai spus că a fost la sapă, a cules fasole în iulie printre porumb şi că abia după asta înţelegi ce înseamnă munca în soare.

”Ei s-au lansat în afaceri cu bani de la tăticu'. Acum ne spun că nu suntem români, că suntem străini. Tupeu de nomenclaturist. Tupeu de borfaş. Tupeu de corijent care te strigă «tocilar». Suntem mândri pentru ceea ce suntem, că am fost la sapă, că am studiat la universităţi despre care Ponta şi Dragnea cred că sunt nume de gumă de mestecat. Şi că ne-am întors. Pentru părinţii şi copiii noştri. Iubim România, nu o furăm", a precizat Cristian Ghinea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-06Parerea ta...

TOT EU
06 Dec 2016

Da îmi spui si mie cum din sapa si fasole,ai putu să ajungi la Londra la studii... nu te intreb si de banii de studii că acolo se învață....gratis .... Mercenar jegos ....deaceea latri si scuipi....trebui să îți recompensezi stăpâni ce te-au plătit ...Si care încă te mai intretin. Nu o pun pe monica la stăpâni , ea este o icoană ptr tine si trebui să te vadă nata cum pupi icoana
GRIG
06 Dec 2016

E simplu a data ex amen neplagiat si a obtinut bursa de studii jegurile ruse psd-alde-pru nici la Moscow nu au fost primiti si au plagiat sau cumparat diplome
ANONIM
06 Dec 2016

Victor Ponta şi Liviu Dragnea sunt niste reziduuri, laturi, gunoaie umane iar voi tehnokktii sunteti niste rebuturi umane, cozi de topor ale mafiotilor interni si externi.
TOT EU
07 Dec 2016

Mai grig ....dacă e așa simplu de ce nu ai dat si tu la sapa sau să mânanci fasole ....să ajungi si tu măcar la Moscova...nu zic de Londra...e prea mult...londonezii nu accepta bipede fără neuroni ...jegule ...!!!
URICARU SANDU
01 Apr 2017

Gunoaiele ghenei gunoi cu studii prost si incompetent Dreapta nebuna si hoata si criminala Robu si ciuhandru au furat jumatate din TIMISOARA (GHENELOR )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine