2020-08-04 21:05

Cristian Popescu-Piedone candidează pentru un nou mandat de primar al sectorului 4

 |  12:25
Cristian Popescu-Piedone candidează pentru un nou mandat de primar al sectorului 4

Cristian Popescu-Piedone a anunţat miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că și-a depus candidatura pentru un nou mandat de primar al sectorului 4.

"Astăzi am făcut un pas care nu mi-a fost ușor: mi-am depus candidatura pentru Primăria Sectorului 4. Singurii care au fost prezenți alături de mine au fost copiii mei: Ana și Vlad, pentru că familia mi-a oferit sprijinul de care aveam nevoie și mi-a dat curajul de a merge mai departe", a scris Cristian Popescu Piedone.

Acesta a demisionat din funcția de primar al sectorului 4 după incendiul din clubul Colectiv care s-a soldat cu moartea a 64 de persoane. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-04-13Parerea ta...

MARIN
13 Apr 2016

are soriciul gros,,..... foarte gros!!
RONI
13 Apr 2016

cea mai mare catostrofa a romanilor care trebuie rezolvata urgent este problema judecatorilor romani.acesti ordinari.trei sferturi din ei comandati de mafie si optzeci la suta din ei de o incompetenta dovedita trebuie sa dispara cumva din sistem. am vazut o decizie si drama a unei mame care a fost arestata de un judecator bolnav psihic care acum trebuie sa dispara din sistem. sa nu uitam ca iarasi un judecator spagar ordinar care inca judeca a dat drumul din puscarie acestui criminal si hoit uman piedone .mai grav statul roman nu isi protejeaza cetateniii mai este drama femeii fata lui cristescu care l-a fel un judecator roman a luat copilul aflat in romania sa il duca in america.pretextul ca asa sunt legile internationale nu tine pentru orice stat are dreptul sa isi protejeze proprii cetateni.nu mai vorbesc ca judecatori jegosii da drumul pe banda rulanta politicienilor si mafiei care a devalorizat romania.mai au si pensii ilegale speciale.cu ce sunt acesti nenorociti mai speciali decat un inginer sau doctor dle ciolos.raspundeti in fata natiunii ,cu ce sunt unii speciale cine va da acest drept sa clasificatii oamenii?urmatoarea lupta va fi impotriva judecatorilor si a csm (acesti retardati aparatori ai mafiei si incompetentei din justitie).ba judecatori imputiti voi sunteti niste simpli functionari publici si nu trebuie sa aveti nimic in plus si va spun eu ca in viitor asa se va intimpla.auzi pensii de 150 mil la unii care au nenorocit romania si pe romani.
HMM....
13 Apr 2016

Îmi pare rău pentru Piedone...a fost și rămâne cel mai bun primar al sectorului 4. De ce? Pentru c-a făcut ceea ce niciun primar până la el n-a reusit să facă...știu că-i băgat în kk-tul ăla de masonerie, poate a făcut niscaiva coțcării....dar cum arată sect.4 datorită lui, nu i se poate contesta de către nimeni. C-a avut GHINION DE NEȘANSĂ cum se spune la mișto în limbaj de cartier, și-a asumat DEMN lovitura din pricina necontroalelor de la Colectiv și n-a făcut pe nebunul și justificatul cum a făcut jigodia aia de RAdu Stroe care regreta accidentul din Apuseni, venit TAMAN când era el ministru...
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz