2019-10-18 04:27

Cristian Preda: Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu. Azi a uitat de asta

 |  14:59
Cristian Preda: Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Băsescu. Azi a uitat de asta

Europarlamentarul Cristian Preda comentează că, de aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu, însă astăzi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL.

"De aproape patru ani, Klaus Iohannis caută să arate că nu seamănă cu Traian Băsescu. Azi a uitat de asta şi s-a dus la o reuniune a PNL. A înţeles că altfel pierde susţinerea pedeliştilor, care începuseră să caute o alternativă pentru 2019", scrie Cristian Preda pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a participat sâmbătă, la Consiliul Naţional al PNL, unde a rostit un discurs în care a spus că PSD a promis lapte şi miere, dar "un politician pe nume Dragnea şi câţiva acoliţi au pus mâna pe putere" şi o folosesc pentru a scăpa de dosare penale.

Preşedintele a subliniat şi că oameni care îndrăznesc să-şi expună public opinia anti-PSD sunt luaţi în plină zi de Poliţie, ceea ce nu s-a mai întâmplat din anii întunecaţi ai comunismului.

Iohannis le-a cerut liberalilor să fie uniţi în următoarea perioadă, să ţină cont că în opoziţie există partide "bine intenţionate", alături de societatea civilă, iar PNL este cea mai importantă parte a soluţiei împotriva "acestui stil de conducere iraţională, ireală", care nu poate continua, scrie news.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-08-04Parerea ta...

ANONIM
04 Aug 2018

MUY BIEN KWJ SI CRISTIAN PREDA ....cum premierul grivco il imită pe Chiorul....asta chiar e tare ...Deci este un PAPAGAL
ANONIMUS
05 Aug 2018

Daca nu face nimic nu este bine, daca face capata tot felul de comparatii idioate. Cineva trebuie sa arate ca acest guvern este plin de incompetenti si impostori si ne duce de rapa. D-le Cristian Preda, ce solutie propuneti sau scrieti ca sa va aflati in treaba ?!!!!
ANONIM
05 Aug 2018

A uitat de mult aceasta javră sterpa........el nu trebui să facă politica
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray