2019-12-16 09:12

Cristian Tudor Popescu A REFUZAT invitația la dezbaterea lui Iohannis: "Domnul președinte nu are dreptul să facă el SELECȚIA jurnaliștilor"

 |  18:10
Cristian Tudor Popescu A REFUZAT invitația la dezbaterea lui Iohannis: "Domnul președinte nu are dreptul să facă el SELECȚIA jurnaliștilor"

Discuția anunțată cu politologi, jurnaliști și formatori de opinie, de către candidatul PNL la președinție, Klaus Iohannis, va avea loc marți de la ora 19.00 și va permite întrebări doar din partea a 8 sau 9 persoane. Ceilalți jurnaliști pot participa doar ca public la dezbaterea de la BCU.

Cristian Tudor Popescu este primul jurnalist care anunță public că l-a refuzat pe Iohannis, deși ar fi fost, conform spuselor sale, primul contactat.

Motivul: ”asta arăta ca o recepție exclusivistă a președintelui Iohannis. Și am spus: nu se poate așa ceva, domnul președinte nu are dreptul să facă el selecția jurnaliștilor”, citează stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-18Parerea ta...

TIOSTY
18 Noi 2019

O atitudine cu adevărat demnă . Din nefericire nu prea puțin jurnaliști au demnitate.
CONSTANTIN
18 Noi 2019

Tudor P isi dezvaluie limitele de intelegere.Normal si politicos era sa accepte invitatia,sa vada ce vreasa spuna ,si cum este abordata tema!Ce sa i ceri omului ce nu are-bun simt si educatie!!Asta i formator de opinie ,???Sa fim seriosi!!!Acolo nu se putea dezlantui ca la piata.Fara mahala numai esti nimic!!
ANONYMOUS
19 Noi 2019

Cand selectezi jurnalisti la o asemenea dezbatere acela se numeste aranjament !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Huooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo !!!!!!!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Despre Charlie Hebdo şi corectitudinea politică Măcelul din redacţia săptămânalului francez „Charlie Hebdo” se poate repeta oricând, oriunde în Europa? Oho, cu vârf şi îndesat! Mulţi se întreabă ce e de făcut. Nimic mai mult decât întoarcerea la valorile creştine pe care a fost construită civilizaţia europeană. În numele “corectitudinii politice” acestea au fost abandonate, mai bine zis prigonite, de ani buni. În Europa dacă atragi atenţia asupra faptului că uşor-uşor, cu metodă, ne încalecă islamul eşti imediat etichetat rasist, xenofob şi, nu de puţine ori, fascist. Agresivitatea propăvăduitorilor nenorocitei de “corectitudini politice” ne-a transformat pe mulţi în laşi sau în paria ai societăţii
08 Ian 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray