2020-03-30 15:52

Cristian Preda îşi laudă activitatea. Atacuri la Vadim şi Becali, ironii la adresa lui Crin Antonescu

 |  16:40
Cristian Preda îşi laudă activitatea. Atacuri la Vadim şi Becali, ironii la adresa lui Crin Antonescu

EuroparlamentarulPDL îşi face bilanţul primului an de mandat de parlamentar european. Predaalege să îşi prezinte activităţile pe blogul personal. Mare parte din postareasa pe blog reprezintă o descriere antitetică între el însuşi şi Vadim Tudor,Gigi Becali, sau Crin Antonescu. Preda nu uită să îşi critice nici colegii dinPDL, despre care afirmă că „nu au avut curiozitatea să afle ce face laBruxelles şi Strasbourg”. În schimb, el le mulţumeşte lui Traian Băsescu şiministrului Baconschi, precum şi unora dintre colegii săi europarlamentari.

Lauda de sine...

“80% din activitatea mea publică sedesfăşoară în Parlamentul European. Patru zile pe săptămână la PE (iar a cinceala Facultate) -acesta a fost programul meu în ultimele luni”, aşa îşi începeeuroparlamentarul darea de seamă. Preda trece în revistă întreaga saactivitate, spunând că nu a ratat nici un vot la comisiile unde este membru şică a participat la toate reuniunile organizate. El mai afirmă că a fost coautorla 72 de rezoluţii şi că a avut 63 de intervenţii în plen, fapte care îlplasează astfel printre cei mai activi parlamentari europeni.

Vadimşi Becali au tras România în jos

Preda afirmă căprincipalii vinovaţi pentru clasarea României în jumătatea inferioară aprezenţelor în Parlamentul European sunt Corneliu Vadim Tudor şi Gigi Becali,unii dintre cei mai puţin activi europarlamentari. “Nu am lipsit nici o zi. Amîn vedere aici şedinţele din plen (sunt unul dintre cei 40 de deputaţi fărănici o absenţă), ca şi şedinţele din comisiile în care sunt membru. În genere,România are o participare sub medie. Vina o poartă G. Becali, care ocupăultimul loc dintre cei 736 de deputaţi (32,73%), ca şi C.V. Tudor, clasat,conform VoteWatch.eu, pe locul 733, cu 54,55%”, scrie Cristian Preda.

Cugândul la Crin

Pedelistul nu-l iartănici pe Crin Antonescu la capitolul “chiuluri”. Preda îl ironizează pepreşedintele PNL, despre care afirmă că are o viziune originală în ceea cepriveşte munca. “În treacăt fie spus, am aflat că zilele trecute, dl CrinAntonescu mă plasa în «zona mai odihnită a PDL». Domnia sa, care nuse duce aproape niciodată la lucrările Parlamentului, consideră, deci, că dacăîţi faci treaba de parlamentar eşti odihnit. Chiulul oboseşte, asiduitateaodihneşte – iată noua viziune despre muncă a PNL!”, mai scrie Cristian Preda pe blog.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638936-05-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine