2020-02-18 11:44

Cristoiu AVERTIZEAZĂ: Eu m-aş teme dacă Laura Kovesi va PIERDE postul de procuror-şef european

 |  14:48
Cristoiu AVERTIZEAZĂ: Eu m-aş teme dacă Laura Kovesi va PIERDE postul de procuror-şef european

Ion Cristoiu spune că fosta şefă a DNA e de temut dacă pierde postul de procuror european, pentru că va întoarce acest eşec în favoarea ei, printr-o candidatură. El a afirmat la emisiunea „Gândurile lui Cristoiu” că există o acţiune concertată ca Laura Kovesi să fie procuror-şef european.

“Pentru că e greu de presupus că nu a fost invitată să depună candidatura sau nu a fost un plan anterior sau nu a fost sigură că măcar intră în finală. Altfel, imaginaţi-vă că îşi depunea candidatura şi se anunţa că nici măcar nu a fost luată în seamă. Faptul că nu a anunţat imediat că şi-a depus candidatura, ci după un anumit timp, şi prin presa favorabilă arată că e un plan ( ...)”, a explicat Ion Cristoiu.

Jurnalistul spune că însăşi rapiditatea cu care se discută la CEDO contestaţia ei la revocare este surprinzătoare, în condiţiile în care cererile depuse la această instanţă nu sunt rezolvate cu celeritate.

„În cazul CEDO este surprinzătorare rapiditatea, de regulă CEDO e o maşinărie din asta unde depui o cerere şi ţi-o rezolvă după ce ai murit şi ai intrat în secolul următor, faptul că s-a grăbit arată că e o acţiune concertată, care nu are nicio legătură cu România, bănuiesc că este o intenţie mai serioasă cu Kovesi pe plan european decât cele de la noi”, a afirmat Ion Cristoiu.

El spune că şi dacă va pierde postul de procuror-şef european, Kovesi va întoarce acest eşec în favoarea ei, speculând contestarea candidaturii ei de către minstrul Justiţiei Tudorel Toader.

„În cazul în care nu câştigă, va spune că din cauza lui Toader şi figura ei politică va fi uriaşă în România. Eu m-aş teme de Codruţa Kovesi dacă va pierde, nu dacă va fi procuror. (…) După părerea mea, mult mai important ar fi să nu fie, şi să fie un neamţ sau un francez şi să nu fie din cauza lui Tudorel Toader, pun aşa în ghilimele, sună bine...”, spune jurnalistul, citat de Mediafax.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-10Parerea ta...

ANONIM
10 Feb 2019

Mecanicul auto tuDorel a contestat-o pe d-na Kovesi pentru a-si ascunde propriile abuzuri . Fostul procuror comunist de la Vulturu t.t. este slugoiul mafiei psd la fel ca si '' ardei umplut'' cristoiu. Niste gunoaie cu chip de om.
MATA HARI DE PLESCOI
10 Feb 2019

CEA MAI MARE RIMA , MOLUSCA , GHERTOI ROSU , SCUIPATUL PULITICII DE PLESCOI . IT-I VINE SA TE PIPI PE EL DE DEXAXAT , DAMBLAGIU DIN NASTERE
@ VOTANTUL
11 Feb 2019

Toti pe care i-ati enumerat plus chireac sunt platiti de mafia psd din bani publici pentru propaganda favorabila lor si puscariasului felix.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine