2019-07-22 15:01

CRIZĂ. Ardealul PSD îi cere lui DRAGNEA să convoace de URGENŢĂ şedinţa CExN

 |  17:48
CRIZĂ. Ardealul PSD îi cere lui DRAGNEA să convoace de URGENŢĂ şedinţa CExN

Vicepreşedintele PSD Gabriel Zetea a anunţat, sâmbătă că filialele din Ardeal îi solicită preşedintelui formaţiunii, Liviu Dragnea, convocarea de urgenţă a unei şedinţe a CExN pentru „a clarifica eventualele nemulţumiri” din partid, potrivit Mediafax.

„Am avut în această după amiază o întâlnire cu colegii din PSD din Transilvania. Am discutat câteva ore, fiecare cu argumentele sale, despre direcţia în care trebuie să se îndrepte pe termen scurt şi mediu Partidul Social Democrat. M-am bucurat enorm să văd că părerile coincid în cele mai multe privinţe şi am stabilit că începând de astăzi vom vorbi între noi, membrii PSD din Transilvania, mult mai des şi vom avea poziţii unitare atunci când se va vorbi despre viitorul nostru", a scris sâmbătă, pe Facebook, Gabriel Zetea, vicepreşedinte PSD şi preşedinte PSD Maramureş.

„Susţinem fără rezerve Guvernul PSD-ALDE şi aplicarea în continuare a Programului de Guvernare. Toate atacurile şi disensiunile publice între membrii PSD cu funcţii de conducere de la Bucureşti trebuie să înceteze rapid pentru a ne concentra pe rezultatele guvernării şi pentru a ne putea ţine de cuvântul dat românilor în 2016. Cerem preşedintelui Liviu Dragnea convocarea în cel mai scurt timp posibil a unei şedinţe (sau a câte şedinţe este nevoie) a Comitetului Executiv Naţional pentru a clarifica eventualele nemulţumiri a unor colegi. PSD este un partid democratic unde fiecare are dreptul să îşi exprime liber punctul de vedere dar ne dorim să auzim nemulţumirile în cadrul şedinţelor statutare ale partidului şi nu în mass media", a precizat Zetea.

Şi preşedintele PSD Bihor, Ioan Mang, a declarat vineri, pentru Mediafax, că este nevoie de organizarea ”rapidă” a unei şedinţe CExN , săptămâna viitoare, pentru a se stabili prin vot dacă partidul „este pe ideea doamnei Firea sau nu”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-15Parerea ta...

MITOMANIA PSD
15 Sep 2018

In '' programul de guvernare '' se scrie clar : Incepand cu 1 ianuarie 2018 salariile sub 2000 lei vor fi NEIMPOZABILE. ESTE CEA MAI MARE MINCIUNA PE CARE A SUSTINUT-O MAFIA PSD-ALDE INCAMPANIA ELECTORALA SI NU S-A REALIZAT. TVA VA FI REDUS DE LA 19% LA 18% ALTA GOGOMANIE A MAFIEI PSD. IN ''program'' nu scrie nimic despre modificarile la LEGILE JUSTITIEI , COD PENAL SI COD DE PROCEDURA PENALA . DECI ALTE MINCIUNI CU CARE AU PROSTIT ELECTORATUL LOR ANALFABET. IN '' program scrie : VOM CONSTRUI 2000 SCOLI SI GRADINITE . MINCIUNA GOGONATA , NU AU NICI AUTORIZATIE PENTRU TOATE SCOLILE CARE LE CAD TAVANUL PESTE COPII SI PROFESORI. AU MODIFICAT LEGEA SALARIZARII SI AU INCHIS 18000 DE PFAuri LASAND OAMENI PE DRUMURI FORTZANDU-I SA EMIGREZE. AU DISTRUS TOT DIN TEMELII PRIN MINCIUNA SI INCOMPETENTA PENTRU A SALVA UN BOLSEVIC NENOROCIT DE PUSCARIE (draknea ) ACESTA A FURAY BANII DE HRANA A COPIILOR ORFANI SI I-A DIRIJAT IN ANGAJARI FICTIVE LA PSD.
ANONIM
15 Sep 2018

ARDELENI JUDECA INCET , DAR SINT SI TRADATORI . OM VEDEA SI CE URMEAZA
ANONIM
17 Sep 2018

– DACA AGRESIUNILE JANDARMILOR AR FI FOST PE SPATIILE DIN FATA SEDIULUI GUVERNULUI SI NU PE STRAZILE DIN IMPREJURIMI PANA LA GARA DE NORD SAU ATENE PALACE. – DACA AGRESIUNILE JANDARMILOR AR FI FOST FACUTE ASUPRA “HULIGANILOR ACOPERITI” SI NU ASUPRA UNOR NEPUTIINCIOSI SAU REPORTERI PASNICI ORI A CALATORILOR, TURISTILOR DIN TAXIURI, ATUNCI SE PUTEA CONSTATA CARE AR FI FOST NORMALITATEA SAU ADEVARUL. IN STUATIA EXISTENTA DATA POATE FI VALABILA SI IPOTEZA CA ASA ZISA REVOLUTIE DIN 10 AUGUST SA FIE ORGANIZATA CHIAR DE PUTEREA TICALOASA DIN ROMANIA…….
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray