2020-06-05 23:21

Criză în Coaliţie. Urmează demisia lui Boc?

 |  19:43
Criză în Coaliţie. Urmează demisia lui Boc?

Criză politică la Bucureşti. Decizia CCR de a declara caneconstituţională asumarea răspunderii Guvernului pe Legea educaţiei a aruncat în aer protocolul decolaborare dintre PDL şi UDMR. Practic, liderii UDMR anunţă fără prea multeocolişuri iminenta lor ieşire de la guvernare. Nici în interiorul PDL lucrurilenu sunt deloc liniştite. Mai mulţi lideri ai acestui partid vorbesc desprenecesitatea unei demisii din partea premierului Emil Boc. “E singura şansă de apăstra PDL la guvernare. Demisia lui Emil Boc e inevitabilă”, ne-a declarat unlider din “aripa dură” a PDL. Pe de altă parte, în cursul după-amiezii demiercuri, lideri importanţi ai PDL au încercat fără succes să ia legătura cupremierul Boc. “E închis în birou. Nu vorbeşte cu nimeni”, ne-a spus un altlider PDL, care n-a exclus ipoteza unei demisii din partea lui Emil Boc dinfruntea Guvernului.

Nueste pentru prima dată când apar informaţii cu privire la intenţia lui Emil Bocde a demisiona. În luna mai a anului în curs, înainte de avizarea scrisorii deintenţie cu FMI, jurnalistul Ion Cristoiu anunţa că premierul Boc îşi scrisesescrisoarea de demisie. Ulterior, în luna iulie, premierul Boc a infirmat lapostul public de televiziune că şi-ar fi scris vreodată demisia: "Euniciodată nu mi-am scris demisia, nu sunt un laş şi nu fug la prima confruntaredură pe care o am cu viaţa, inclusiv politică, dar nici nu sunt omul care să măagăţ de funcţii cu orice preţ, astfel încât atâta vreme cât împreună cu colegiimei, din partid şi din coaliţie, am convingerea că fac ceea ce trebuie, voi fiacolo şi cât timp mă voi bucura de sprijinul colegilor, voi fi acolo”.

Purtătorul de cuvânt al Guvernului a declaratîn exclusivitate pentru ziarul Puterea: "Pot săvăspun cănu se pune problema demisiei premierului. Primul Ministru a condus sedinţa de guvern, dupăcare a avut o serie deîntalniri de lucru".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638948-08-08Parerea ta...

SIMIONC
04 Noi 2010

un om atat de mic(figurat vorbind), care a facut si face un rau atat de mare ROAMNIEI SI ROMANILOR!!!!!!sa dea Dumnezeu sa-si dea demisia!!!!!
TATU
04 Noi 2010

Nu inca. Mai poate incasa.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine