2020-06-01 17:08

CSAT a avizat pozitiv propunerile de buget pe 2020 pentru instituțiile din apărare și securitate

 |  13:18
CSAT a avizat pozitiv propunerile de buget pe 2020 pentru instituțiile din apărare și securitate

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării (CSAT) a acordat aviz favorabil, marţi, propunerilor de buget pe anul 2020 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale.

CSAT a analizat, în cadrul şedinţei, propunerile de buget pentru anul 2020 în cazul Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi Serviciului de Protecţie şi Pază, document care a fost avizat favorabil, a informat Administraţia Prezidenţială.

Conform sursei citate, Ministerului Apărării Naţionale i s-a menţinut alocarea şi în anul 2020 a 2% din PIB, procent convenit prin Acordul politic naţional privind creşterea finanţării pentru Apărare. Fondurile avizate vor permite finanţarea derulării programelor de înzestrare a Armatei României.

"Sumele avizate pentru celelalte instituţii din domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale vor asigura îndeplinirea misiunilor şi obiectivelor stabilite şi asumate de către acestea", mai arată Administraţia Prezidenţială.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-17Parerea ta...

”NORMAL!”
18 Dec 2019

Ochiul și timpanul trebuie SUPER-REMUNERAT, altfel...scot de sub tejghea pisica javrelor politice!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine