2020-02-22 09:36

Cu două zile înaintea PROTESTULUI din Piața Victoriei, Capitala are un nou PREFECT. Ce legături are cu Gabi Firea

 |  11:39
Cu două zile înaintea PROTESTULUI din Piața Victoriei, Capitala are un nou PREFECT. Ce legături are cu Gabi Firea

În cadrul unei ceremonii desfăşurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne, noul prefect al Capitalei, a fost învestit joi în funcție. Marius Ghincea, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost numit în funcție cu două zile înaintea protestului anunțat pentru 10 august în Piața Victoriei.

În urmă cu un an, pe 10 august 2018, la mitingul diasporei, soldat cu sute de victime după intervenția în forță a jandarmilor, ordinul de intervenție a forțelor de ordine a fost semnat de prefectul Speranța Cliseru.

"Aveţi în faţă un om care ştie să îşi asume deciziile legale, considerându-mă un profesionist şi aceasta chiar dacă în ultima perioadă s-a instalat în rândul funcţionarilor publici frica de a-şi asuma responsabilităţi. (...) Nu sunt atins de această temă. Faptul că am avut curajul de a acţiona o spune şi cariera mea de până acum. Sunt adeptul ideii că faptele vorbesc de la sine şi acest lucru se va observa pe parcursul activităţii pe care o voi desfăşura în cadrul instituţiei prefectului municipiului Bucureşti", a declarat Marius Ghincea, potrivit Agerpres. 

Marius Ghincea este un apropiat al primarului Gabriela Firea. Acesta a fost prefect de Ilfov în perioada mai 2017 - martie 2019, apoi a fost numit de Gabriela Firea director general al Direcției Generale de Administrație și Relația cu CGMB din Primăria Capitalei.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-08Parerea ta...

EGAL ZERO
08 Aug 2019

Cu sau fără tovarășul ! Tot în gura viperei se afla .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine