2020-06-01 16:14

Cu Dragnea în puşcărie, Bădălău “se leapădă (din nou) de Satana”, dar îi recunoaşte meritele…

 |  13:46
Cu Dragnea în puşcărie, Bădălău “se leapădă (din nou) de Satana”, dar îi recunoaşte meritele…

“Dacă Liviu Dragnea făcea "pasul în lateral" rezultatul PSD la europarlamentare ar fi fost altul” - declară Niculae Bădălău, în cea mai recentă conferinţă de presă

Prezent vineri la Giurgiu, într-o conferinţă de presă, Niculae Bădălău a făcut o serie de declaraţii legate de rezultatele partidului la alegerile europarlamentare.

"Eu nu spun şi nu vreau să afirm niciodată că Dragnea e vinovatul principal, vinovaţi am fost toţi că nu am reuşit să facem o coeziune şi un grup cât mai mare pentru a lua o poziţie, nu pentru schimbarea lui Dragnea, ci pentru a schimba cursul partidului, principiile, comunicarea şi lucrul acesta mi-l imput pentru că s-a încercat, nu putem spune că nu ne-am dat seama. Eu nu-mi pot spune mie: bă, tu nu ţi-ai dat seama că nu mergeţi bine şi veţi avea un rezultat negativ!", a declarat vineri la Giurgiu, Niculae Bădălău, citat de agerpres.ro.

Potrivit aceleiaşi surse, Bădălău a reamintit scrisorile pe care el şi alţi lideri din partid le-au susţinut şi a menţionat că dacă s-ar fi ţinut cont de ce era scris în acestea, s-ar fi putut îndrepta lucrurile.

"În scrisoarea aceea am scris că ne îndreptăm spre dezastru şi că avem o problemă de percepţie a cetăţenilor faţă de partid. Cetăţenii începuseră să perceapă partidului ca pe o grupare care de fapt se apără pe ei. Că a fost comunicarea, că a fost altceva, ideea e că nu am ştiut să reacţionăm, să luăm măsuri. Poate făcea domnul Dragnea pasul în lateral, poate prin presiunea partidului, a Comitetului Executiv, schimbam agenda partidului pentru că agenda partidului era justiţia. Poate câteodată ipocrizia noastră, pentru că vorbeam de votul ăla majoritar în CEx tot timpul, lipsa de păreri, de poziţii. Cu toate că aveai alte păreri, nu aveai curajul de frică să nu se piardă anumite privilegii", a adăugat Niculae Bădălău.

În final, el a spus că nu poate să nu îi recunoască anumite merite lui Dragnea pentru că acesta a lucrat la un program de guvernare "extrem de valoros pentru România", însă trebuie constatat că acum partidul este într-un moment în care "trebuie reintrodusă democraţia, trebuie reintrodusă decizia colectivă", în condiţiile în care "România are nevoie de un partid de stânga puternic".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-13Parerea ta...

NOROCEL
13 Iul 2019

PSD=CIORBA DE POTROACE(puliforma)
FANE GLONTZ
14 Iul 2019

CE MARE JIGODIE E GAROIUL ASTA DE BADALAU .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine