2020-02-18 20:25

Cu ochii ÎNCHIȘI. Curtea de Conturi REFUZĂ să verifice banii publici cheltuiți de PSD

 |  20:57
Cu ochii ÎNCHIȘI. Curtea de Conturi REFUZĂ să verifice banii publici cheltuiți de PSD

Vicepreședintele Autorității Electorale Permanente (AEP) Marian Muhuleț a acuzat marți Curtea de Conturi că a refuzat în mod repetat declanșarea unui control privind modul în care au fost cheltuiţi banii publici primiţi de PSD din subvenţiile acordate partidelor politice.

Președintele Curții de Conturi este Mihai Busuioc, unul dintre locotenenții lui liderui PSD Liviu Dragnea. El a fost instalat la șefia instituției în 2017, la propunerea și cu voturile PSD.

"Raportul (de control al AEP – n.red.) nu a fost finalizat în momentul de faţă. Controlul a fost suspendat în luna ianuarie, ca urmare a unei adrese primită de la Curtea de Conturi, care, conform legii, ar trebui să fie alături de noi în controlarea subvenţiilor partidelor politice beneficiare de subvenţie. Ne-am adresat Curţii de Conturi înainte de a începe controlul anul trecut cu o solicitare de a veni alături de noi în control. Fiecare instituţie îşi face raportul ei, dar controlul ar trebui să fie simultan. S-a răspuns la vremea respectivă că nu pot veni în control pentru că nu era în planul de control pe anul 2018, am revenit cu solicitarea în decembrie pentru a veni alături de noi în luna ianuarie, deoarece controalele la mai multe formaţiuni politice parlamentare erau prelungite pe luna ianuarie, ni s-a răspuns la finalul lunii ianuarie, când mai aveam un singur control în curs de reluare la PSD, că decizia plenului Curţii de Conturi este ca exercitarea controlului asupra subvenţiilor să se facă începând cu luna august a acestui an", a spus Muhuleț, potrivit G4Media.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26Parerea ta...

ANONIM
27 Feb 2019

Organizatia mafiota psd toaca banii romanilor pe pomeni si masini de lux . Mafia psd a furat tot.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine