2020-07-04 15:37

Cu un ceas care se vinde cu 21.000 de euro, Liviu Negoiţă dă ora exactă în PDL

 |  19:26
Cu un ceas care se vinde cu 21.000 de euro, Liviu Negoiţă  dă ora exactă în PDL

Primarulsectorului 3, Liviu Negoiţă, este un om modest. Potrivit declaraţiei sale deavere, în afară de patru terenuri, două apartamente şi o casă, nu are nicimaşini, nici bijuterii, nici obiecte de artă. Contrar declaraţiei de avereînsă, la alegerile PDL Bucureşti, Negoiţă s-a prezentat cu un ceas de toatăfrumuseţea pe mâna stângă. Mai exact, cu un exemplar marca Vacheron Constantindin colecţia Patrimony. Realizat din aur de 18 karate şi cu o curea din pielede aligator, ceasul se învârte în jurul sumei de 21.000 de euro.

În declaraţia sa de avere,completată pe 15 noiembrie 2010, Liviu Negoiţă declara că nu are bunuri subformă de metale preţioase, bijuterii şi obiecte de artă a căror valoaredepăşeşte suma de 5.000 de euro. Nu ştim dacă Liviu Negoiţă a omis să treacă îndeclaraţia de avere un ceas a cărui valoare sare cu mult peste suma de 5.000 deeuro. Pentru simplul motiv că primarul sectorului 3 a evitat să răspundă întrebărilornoastre. Nu ştim, de asemenea, nici dacă ceasul primarului Negoiţă este o copiefoarte bine realizată după celebrul Vacheron, replică a cărei valoare cu greudepăşeşte suma de 200 de euro. Ce ştim sigur este că un astfel de ceas a maiputut fi observat şi la mâna altor câţivapoliticieni importanţi, precum preşedintele României Traian Băsescu. Fosta şefăa Companiei de Autostrăzi, Dorina Tiron, a “uitat” şi ea să declare un ceasVacheron Constantin. Însă, în urma unui scandal, a recunoscut într-o emisiunetelevizată că deţine “un ceas (n.r. marca Vacheron) pe care nu l-am mai purtatde ceva vreme”. Viorel Hrebenciuc (PSD)este unul dintre cei care nu au uitat să menţioneze în declaraţia de avereceasurile din această marcă celebră. Nu mai puţin de două ceasuri VacheronConstantin, în valoare de 8.000 şi 6.000 de euro, declară Hrebenciuc că deţine.De asemenea, Teodor Meleşcanu (PNL) a declarat un Vecheron din 1970, în valoarede - zice el - de 3.000 de euro.

Vacheron Constantin, una dintre cele maivechi manufacturi de ceasuri şi unul dintre cele mai mari nume din industriaproducătoare de ceasuri elveţiene, are un moto bun de ţinut minte: “Să faciîntodeauna mai bine, dacă este posibil, ceea ce este întotdeauna posibil!”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 638949-03-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz