2019-10-22 09:23

Culisele întâlnirii lui Dragnea cu Trump. Liderul PSD amenință cu procese

 |  22:40
Culisele întâlnirii lui Dragnea cu Trump. Liderul PSD amenință cu procese

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, la România TV, că îi va da în judecată pe cei care au afirmat că a plătit pentru a fi fotografiat împreună cu preşedintele american Donald Trump, în cursul vizitei sale şi a premierului Sorin Grindeanu în Statele Unite.

Liviu Dragnea a negat că ar fi plătit un milion de dolari pentru a sta la masă cu preşedintele Donald Trump, menţionând că legislaţia americană interzice cetăţenilor străini să facă asemenea plăţi. ”În primul rând, sper ca această minciună sau prostie să nu ajungă acolo. Există o lege în Statele Unite care interzice oricărui cetăţean străin să facă astfel de plăţi”, a declarat Dragnea.

El a anunţat că îi va da în judecată pe cei care au susţinut că el şi premierul Grindeanu şi-au plătit participarea. ”O să-i ajut pe cei care au spus minciunea asta să o argumenteze în instanţă (...) Vor avea toată posibilitatea să documenteze această afirmaţie pentru că este bine ca lumea să ştie”, a spus liderul PSD.

Acesta a precizat că personalităţile politice cu care s-a întâlnit au fost interesate să vorbească despre România. ”Nu era bine pentru noi, ca români, să refuzăm această invitaţie (...) Nereprezentând statul român, am avut nişte întâlniri, iar oamenii aceia au vrut să stea de vorbă cu noi”, a mai spus Dragnea.

Dragnea a mai povestit:” Domnul Brody a fost la preşedintele Trump, a spus că suntem acolo, ne-a invitat la masă că vrea să ne cunoască, i-am spus ce v-am spus şi mai devreme, a venit momentul ca relaţia dintre cele 2 ţări să se ridice la un alt nivel, omul a spus că o s-o facem, că România e importantă pt SUA. A apreciat că am venit să-i fim alături, a durat 20-25 de minute...nu cu bani, asta e toată istoria.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-01-23

In legatura cu acest articol...

Dragnea nu vrea suspendarea lui Iohannis. Ce referendumuri vrea să facă
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray