2020-07-11 12:15

CULISELE întâlnirii lui Iohannis cu liberalii. Ce au stabilit liderii PNL

 |  23:19
CULISELE întâlnirii lui Iohannis cu liberalii. Ce au stabilit liderii PNL

Premierul Ludovic Orban le-a comunicat liberalilor la întâlnirea de la Vila Lac că Guvernul are un plan în ceea ce privește cele două scrutine electorale: cele locale sunt programate pentru data de 27 septembrie, iar alegerile parlamentare pentru 6 decembrie, au declarat surse politice pentru HotNews.ro. De asemenea, Ludovic Orban și Klaus Iohannis au transmis un mesaj tranșant: "Nu se va face nicio remaniere".

Cu toate că a fost o ședință informală, Florin Roman a dezvăluit pe pagina sa de Facebook culisele acestei întâlniri dintre principalii lideri ai PNL și președintele Klaus Iohannis:

”Fac aceasta postare pentru ca membrii și simpatizanții PNL sa cunoască adevarul despre întâlnirea dintre presedinte și lideri ai PNL:

✅ PNL a ieșit cu motoarele turate de la aceasta intalnire, cu o echipa puternica, unita și consolidata in jurul lui Ludovic Orban / deci nu a fost nici o intalnire cu cutitele pe masa cum spun unii, e drept ca am servit o cafea și o apa plata!

✅ Nu am discutat nici măcar in trecere despre remaniere, întrucât suntem foarte multumiți de modul in care miniștri liberali au reacționat in aceasta perioada dificila / deci nu pleacă nimeni, nu vine nimeni, iar miniștri își fac datoria cât mai bine omeneste posibil!

✅ Vesti bune pentru romani: scade numărul cazurilor grave de COVID din sectiile ATI, dar și numărul bolnavilor. In schimb creste numărul celor care se vindeca. Suntem pe drumul cel bun, nu ne-am prăbușit ca Italia sau Spania!

✅ Din punct de vedere economic, suntem una din putinele tari din UE cu creștere economică in trim I. Veniturile colectate in aprilie și mai sunt mai bune ca cele de anul trecut, din perioada similară. Cuvântul de ordine însă rămâne prudenta!

✅ In câteva zile, guvernul liberal prezintă un amplu program de revigorare a economiei românești, bazat pe investiții și pe sprijinirea masiva a sectorului privat!

✅ In final am o veste proasta și pentru PSD: vor fi in opoziție și in următorii 4 ani!” scrie Florin Roman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-26Parerea ta...

SICTIR
27 Mai 2020

Roman....ciocul mic ...sînteți pe făgaș....CINE SE SCUZA SI SE LAUDA SE ACUZA
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz