2020-01-28 08:50

CULISELE ședinței PSD. Ce JOCURI face Viorica Dăncilă: ”E condus de cineva din umbră!”

 |  20:50
CULISELE ședinței PSD. Ce JOCURI face Viorica Dăncilă: ”E condus de cineva din umbră!”

Culisele ședinței PSD de vineri par să dezvăluie lucruri mult mai interesante decât au lăsat să se vadă. Decizia de a organiza Congres pe 29 iunie i-a nemulțumit pe mai mulțI lideri șI chiar președintele Klaus Iohannis nu a pierdut ocazia de a o ironiza pe Viorica Dăncilă: e condusă din umbră.

Imediat după începerea ședinței Comitetului Executiv al PSD și Viorica Dăncilă a anunțat propunerea ca următorul Congres să fie organizat pe 29 iunie, Paul Stănescu, nemulțumit de decizia luată, și-a dat demisia șI a părăsit imediat sala de ședință.

Nici Gabriela Firea nu a fost mulțumită de decizia liderilor partidelor. Ea a anunţat că nu va putea participa la Congresul PSD în care se va stabili preşedintele partidului pentru că exact în acea perioasă are programată o intervenţie chirurgicală.

"Nu cred că urgenţa noastră era să organizăm pe picior, pe un colț de masă un Congres atât de important pentru alegerea președintelui partidului în două-trei săptămâni. Coincidență sau nu, eu chiar în acea perioadă voi fi în spital, am o operație chirugicală de făcut și oricum nu puteam participa", a declarat Firea.

Întrebată la Digi 24 dacă se simte lăsată pe dinafară de colegii ei din PSD, Gabriela Firea a răspuns: "Colegii mei ştiau. Depinde cum privim lucrurile şi cum considerăm că este bine să meargă partidul, în ce direcţie. Eu niciodată nu m-am considerat în afara familiei social-democrate, chiar dacă unele conduceri m-au dat la o parte, iar altele m-au repus pe functii, dar au avut o opinie diferită de a mea."

Astfel, cu Paul Stănescu șI Gabriela Firea scoși din joc șI cu un Congres organizat pe repede înainte și ”la cald”, Viorica Dăncilă are toate șansele să devină următorul președinte de drept al PSD.

Președintele Klaus Iohannis vine, de altfel, cu o nouă teorie. El lasă să se înțeleagă că Viorica Dăncilă primește încă indicații de la fostul său șef, Liviu Dragnea, aflat în spatele gratiilor.

"PSD deja se comportă ca și cum ar fi condus de undeva, din umbră, de cineva care a fost acolo...", a concluzionat vinei seful statului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-07

In legatura cu acest articol...

România PIERDE postul de membru în Consiliul de Securitate al ONU

Klaus Iohannis a RĂBUFNIT: ”PSD a BOICOTAT referendumul. Are o majoritate TOXICĂ”

Deputatul-MITRALIERĂ nu se lasă: ”Noi, intelectualii din PSD, am putea CANDIDA”

DECIZIE în PSD: Când și cum va fi ales CANDIDATUL pentru PREZIDENȚIALE

Teodorovici ATACĂ din nou opoziția: ”Chiparoși, zeloși, caraghioși”

Dăncilă, despre DEMISIA lui Stănescu: „A spus că din motive personale. Mie îmi pare rău!”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine