2020-08-09 20:59

Culmea ironiei: Consiliul Judeţean Giurgiu - singura instituţie din administraţie certificată anti-mită!

 |  18:08
Culmea ironiei: Consiliul Judeţean Giurgiu - singura instituţie din administraţie certificată anti-mită!

Cea mai nouă “realizare” a Consiliului Judeţean Giurgiu este obţinerea unui certificat … anti-mită! Iar “realizarea” este intens mediatizată în Giurgiu…

Despre Consiliul Judeţean Giurgiu şi multele contracte “cu dedicaţie” ale acestei instituţii a “vuit” presa de mai bine de doi ani. La fel cum s-a vorbit mult despre “încrengătura” de relaţii de rudenie dintre conducerea judeţului (administrativă şi politică) şi firmele ce primesc mai toate contractele “grase” din judeţ.

În aceste condiţii, este mai mult decât ironic anunţul făcut de Consiliul Judeţean, care, într-o postare pe pagina oficială (postare preluată de toate siteurile pro-PSD din Giurgiu) se laudă că “este prima instituție a administrației publice locale din România certificată anti-mită.” 

Ce înseamnă, de fapt, acest certificat? Mai nimic…Este o hârtie emisă ca urmare a derulării unui proiect pompos intitulat ”Dezvoltarea sistemului de management anticorupţie la nivelul judeţului Giurgiu – SisABC”.

Aşadar, oficial, Consiliul Judeţean Giurgiu este “liber de mită”… Nici vorbă de contracte “cu dedicaţie”, de angajări “pe pile” şi alte astfel de fapte… Nu! La CJ Giurgiu, corupţia nu există şi, mai mult decât atât, este “inamicul public numărul unu!”

Asta, în comunicatele instituţiei, căci în viaţa reală, toată lumea din Giurgiu ştie cum merg lucrurile. Dovadă stau numeroasele comentarii deloc “elogioase” postate de cei care au citit despre această“realizare” a Consiliului Judeţean, ca de exemplu:

“Ce mă? Aia au fost legați la ochi???” sau

“Bă sunteți nebuni ? Bă nebunilor, e de notorietate că la voi și femeia de serviciu a trebuit să se recomande frumos. Bă chiar nu mai aveți rușine? Cât de curând va veni vremea cand o să părăsiți scaunele alea și atunci sunt curios dacă veți mai sfida lumea cum o faceți azi.”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz