2020-07-10 10:58

CULMEA TUPEULUI! Lider PNL, după ședința cu peste 100 de oameni, fără măști: „E GREU să ai mască la 40 de grade!”

 |  18:05
CULMEA TUPEULUI! Lider PNL, după ședința cu peste 100 de oameni, fără măști: „E GREU să ai mască la 40 de grade!”

Guvernul Orban a prelungit starea de alertă cu obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile închise. Liberalii din Iași, în frunte cu un ministru, au ținut o ședință de partid în care nu au purtat măști de protecție.

Presa locală a difuzat o filmare de la ședința respectivă. Liderul PNL Iaşi, Costel Alexe, a declarat, citat de news.ro, că „e greu să ai mască la 40 de grade”.

Întrunirea a avut loc în cortul unui restaurant de lângă municipiul Iaşi, iar unele imagini apărute pe internet arată că nu toţi participanţii respectă distanţarea socială, în timp ce mulţi dintre ei nu au măşti.

“Este un cort cu 500 de locuri, noi am fost 100, deci s-a respectat distanţarea socială. În ceea ce priveşte măştile, e greu să ai mască la 40 de grade. Mulţi au ţinut discursuri, nu poţi vorbi cu masca pe faţă pe o asemenea căldură“, a spus liderul PNL Iaşi, Costel Alexe.

În cadrul reuniunii au fost validaţi candidaţii PNL la primăriile a 70 de localităţi din judeţ, din totalul celor 98, pe listă figurând şi Mihai Chirica, actualul primar al Iaşiului. Totodată, Chirica a fost desemnat prim-vicepreşedinte al filialei judeţene PNL Iaşi.

El a precizat că liberalii au discutat despre organizarea campaniei electorale a liberalilor. Potrivit lui Alexe, ţinta PNL nu este doar să câştige Primăria Iaşi şi şefia Consiliului Judeţean, ci şi să obţină majoritatea în cele două instituţii.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-28Parerea ta...

COMISARUL PARAIPAN
28 Iun 2020

pai aceleasi 40de grade sunt si pentru ceilalti....noi de ce trebuie sa umblam cu masca si astia nu?
RODICA
28 Iun 2020

voi politicienii sunteti o grupare intangibila . Adevarul pe care nici poporul nu-l cunoaste e faptul ca si virusilor le e frica de voi Acest aspect e un adevar si trebuie sa il faceti cunoscut romanilor Procedand astfel oamenii va vor intelege de ce nu purtati masca Si apropo de acest aspect e important sa transmiteti acest aspect si in mass-media nu doar in cadrul partidului
CONSTANTIN
28 Iun 2020

Ei sunt scutiti de masca deoarece pandemia ocoleste politicieni nesimtiti,cu doua fete si mincinosi!! Ei au atitudinea popimi ,ipocriti dar si cersetori.Vor voturi ,vor putere,vor multe si marunte dar numai pentru ei.Pentru palmasi impun respectarea Legii!!Pleaca psd un partid de hoti ,oportunisti si tinichele !!Vine PNL?? Dar cu ce este mai breaz ,cu ce este mai bun ,cu ce este mai aproape de cetateni???Daca refuza sa poarte o masca pentru siguraqnta individuala dar si pentru cea colectiva ce atitudine v a avea in caz de criza economica sau de razboi real??? La alegerile Locale sau Parlamentare PNL trebuie sa fie constient cu ce si cu cine pierde voturile.Fermitate este un atribut necesar pentru societate -de la cetaqteanul umil pana la gragurul din PNL.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz