2020-02-26 22:41

Cum a ajuns Dragnea cu pantofii rupţi la Teleorman

 |  19:57
Cum a ajuns Dragnea cu pantofii rupţi la Teleorman

În cursa pentru şefia celui mai puternic partid din România, Liviu Dragnea a rămas...fără pantofi. Chiar la Teleorman, acolo unde şi-a anunţat oficial candidatura la preşedinţia PSD, lui Dragnea i s-au dezlipit pantofii.

„Am văzut și eu... pe scenă... se mai întâmplă. Am ajuns pe scenă și i-am văzut dezlipiți. Aveam două variante, să rămân în ciorapi – ceea ce nu cred că dădea foarte bine, cred că era exagerat – sau să rămân cu această problemă”, a răspuns Liviu Dragnea, luni, la întrebările jurnaliştilor despre pantofii cu ghinion, anunţă Digi24.

„După ce am venit de la Înalta Curte i-am dus la cizmar, sper să mi-i lipească. Am mers foarte mult în ultima perioadă și dimineață am plecat repede și i-am ales pe cei pe care nu trebuia să-i aleg”, a mai spus el.

Întrebat dacă erau pantofi scumpi, Liviu Dragnea a răspuns: „Cred că dacă erau scumpi n-ajungeau în situația asta. Erau social-democrați”. „Nu că social-democrații nu-s buni, dar...”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-09-28

In legatura cu acest articol...

Apelul „Referendumul”, amânat două luni. Dragnea merge liniștit la congresul PSD, să fie înscăunat președinte al partidului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine