2019-10-17 13:33

Cum a ajuns Elena Udrea să-l LAUDE pe Iohannis

 |  21:54
Cum a ajuns Elena Udrea să-l LAUDE pe Iohannis

Într-un comentariu pe pagina sa de Facebook, fostul ministru Elena Udrea laudă schimbarea de atitudine din ultima perioadă a președintelui Iohannis în perioada crizei politice.

”Hmmm...ma uit la Presedintele Klaus Johannis, cel din ultimele doua saptamani si constat o schimbare majora in atitudinea sa. Am mai vazut comentarii similare in presa si mi-au atras atentia.

Sunt de acord ca modul in care se comporta fata de criza politica generata de scandalul din PSD arata un Presedinte complet diferit de cel cu care ne obisnuisem. Acum a stat departe de lupta politica, de jocurile pentru putere care s-au facut, a reactionat constitutional, fara parti-pris-uri politice ori umori personale.

Multi pun schimbarea pe seama vizitei din SUA, care s-a suprapus perfect peste aceasta noua ipostaza prezidentiala. Daca e asa, fie aceasta vizita, care a fost un succes incontestabil, alaturi de toate actiunile in plan extern din aceste zile, l-au facut sa simta importanta a ceea ce reprezinta, ca Presedinte al Romaniei in prezentul context international si, sa se detaseze de circul dambovitean, fie acolo, in SUA, i s-au trasat liniile de actiune pe care le are de urmat de acum inainte.

Sau poate amandoua.

Cert este ca, mie imi pare ca nu mai este dispus sa se conformeze cererilor facute de Noua Securitate si sa faca jocurile acesteia. Sistemul nu se mai poate baza pe Johannis in planul de control obscur al clasei politice si exercitare oculta a puterii, nu ii mai poate pune cu forta in pieptul celebrei geci rosii, #rezist. Ceea ce inseamna cel mai important pas in reinstalarea democratiei si statului de drept in Romania.

Sper ca nu m-am grabit cu aceasta concluzie si recalibrarea prestatiei Presedintelui dupa principiile Constitutiei si standardele democratice europene si transatlantice este una reala.

Vom vedea...” scrie Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-23Parerea ta...

HAZNAUA COCINA GHITZA-VARANUL
23 Iun 2017

explicatia e simpla...i-a zis sefu COCOS ceva de genul "zdreantzo daca nu te potolesti cu scandalurile te sparg" Si asta deoarece curvele de Plescoi nu stiu decat de capete in gura,asa au fost invatate de la proxeneti de mici,am cunoscut un italian care le batea de le lua dracu,si dupaia le dadea la posta//L-am intrebat de ce le bati,poate nu mai vor sa munceasca//si italianul-daca le bati si plang asa vreo ora se fac mai fragede,sunt mai bune de ciocaneala,le mai dai doua picioare in fund si dupaia le trece cu o sticla de tarie,curvele astea au cur-de-fier trebuie stimulate...HA HA HA..se stimuleaza cu carnatii de Plescoi
LEVST.
24 Iun 2017

Iohannis si-a publicat declaratia de avere: Are mai putini bani in cont, veniturile din chirii s-au redus de 3 ori(...)_____--------______Cred si eu ca suna asa , atata timp cat "si-a publicat declaratia de avere", adica declaratie voluntara, iar un individ care a fost dovedit deja escroc, de cele mai multe ori minte...Iar aici ar trebui verificate conturi secrete de prin alte tari, caci individul nu si-a trimis fara motiv serios familia in Germania, in conturile lor se pot depune milioane( cea ce este deja vu) iar statul german nu are nicio obligatie sau suspiciune rezonabila sa verifice asa conturi, la o eventuala cerere a unei autoritati romanesti, care -deocamdata- nici nu indrazneste asa ceva... Cat despre Lenuta, incearca si ea tot ce este posibil, stie ca giohanala de Sibiu este f. "generos", da cu amandoua mainile diplome, medalii si alte premii, etc., de ce nu ar semna si o gratiere? PS Parca se tot lungeste termenul ala in care se va da verdictul ei...Ce se intampla? Ea este -totusi- prea tanara pentru a se merge pe varianta,"ori moare magarul, or pierde samarul"
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray