2020-02-18 18:51

Cum a dus Maria Grapini SCANDALUL din România la Bruxelles. Scene INCREDIBILE la audierea lui Kovesi

 |  22:24
Cum a dus Maria Grapini SCANDALUL din România la Bruxelles. Scene INCREDIBILE la audierea lui Kovesi

Audierea Laurei Codruţa Kovesi în Comisia LIBE din Parlament a fost marcată de un moment incredibil ce nu face cinste deloc României. Preşedintele de şedinţă a intervenit brusc în timpul audierii pentru a îi reproşa europarlamentarei Maria Grapini prestaţia şi pentru a îi cere să nu coboare nivelul discuţiilor atât de jos precum încearcă prin felul în care adresează întrebările.

"Până acum nu au fost astfel de schimburi, să menţinăm acest spirit de dragul candidatei. Nu vom avea astfel de schimburi în sală, ceilalti doi candidaţi au fost respectati de restul comisiei. Nu faceti asta. Nu coborâţi nivelul discuţiei atât de jos!", a intervenit preşedintele de şedinţă pentru a o "cenzura" pe Maria Grapini.

În intervenţia sa, Maria Grapini a acuzat-o pe Kovesi de minciună prin afirmaţia privind refuzarea gradului de Parchet General şi i-a cerut să spună direct în plen că a fost pusă sub acuzaţie penală.

"În ce privește gradul profesional, nu știu ce a făcut CSM, dar condiția prevăzută de lege nu are de-a face cu gradul profesional, ca dovadă am fost numită șef DNA. În ce privește revocarea din funcție, a venit ca urmare a deciziei CCR în care eu nu am fost parte din proces. CCR a judecat un conflict constituțional în care eu nu am avut posibilitatea de a mă apăra. Am făcut o plângere la CEDO, a trecut de primul filtru", a replicat Kovesi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-26

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

DIANA
26 Feb 2019

GRAPINII, NU TI- E RUSINE CA EXIȘTI? VAI DE CAPUL DE CAPUL TAU SI DE STEAUA TA. PTIU, FEMEIE FARA JUDECATA CARE ESTI.RUSINE SS- TI FIE.
ANONIM
26 Feb 2019

,,Femeie fara judecata '' zici? .dar scroafa aia .lulutza .de ce minte comisia .cum isi permite?
LIANA
27 Feb 2019

Tare as vrea sa fie primita aceasta lulutza sa vada si europenii ce proasta este si ce curva mincinoasa esteAplagiat s a marlit prin vie si a plagiat mincinoasa plagiatoare
NEGRO
27 Feb 2019

Jalnica prestatie in Europa a alesilor grupurilor infractionle organizate PSD-ALDE a atins culmea nerusinarii si a prostiei cu aceasta fericita ocazie. Au intervenit nu doar brutal si demagogic precum procedeaza de peste doi ani cei ce le-au spalat creierele in Romania ci si in mod nerusinat si despotic precum acea tzatza zgomotoasa care nu a pierdut prilejul de a-si pune si de aceasta data poalele in cap, numita Maria Grapini. Tocmai aceste manifestari demne de nelinistitul Gaga Limba Lata din Ministerul Penalilor care a scos in strada functionarii onesti, tineri si liberi ai Judecatoriilor si Tribunalelor din Tara o promoveaza pe romanca in acest inalt for al justitiei europene. In fata desantata a lucratorilor acefali din estul neobolsevic, montati in acelasi stil jdanovist si stalinist de oligarhii PSD-ALDE justitia europeana cu vechime milenara nu se lasa intimidata. Tocmai prin revelarea acestor conditii ale mizeriei morale in care se zbate Romania in ultimii doi ani doamna Codruta Kovesi va reusi sa se impuna si sa serveasca Europei insasi de model in lupta democrtica si dreapta impotriva coruptiei, a prostiei si a intunericului stalinist inradacinat si promovarea prin acest fel a adevaratelor libertati cetatenesti. Iar dupa ceea ce a declarat la o televiziune tonomat a infractorilor scursura politica care raspunde la numele de Varujan Guzganian cum ca alegerea in fruntea DNA-ului European a domanei Kovesi ~e o rusine pentru Romania~ ii recomandam cu caldura sa se uite intr-o oglinda si sa-si dea cateva palme zdravene. Ca sa nu i le dam noi dupa alegeri! Un salut tuturor si sa ramanem europeni pe meleagurile noastre. Iar in Rusia vecina si prietena sa exportam doar aceste taraturi cu Limba Lata.
# LA EXPORT
27 Feb 2019

Războiul RO. vs RO.
O ROMANCA ADEVARATA.
27 Feb 2019

Cenzura este arma fitzuicii ''PUTEREA''. CIUMA ROSIE A EXPORTAT MIZERIA VARANULUI SI A SLUGILOR LUI PÂNA LA BRUXELLES. '' TRIO MAHALA '' (grapini , tzapardel , zoaie ) au aratat inca odata ca fac jocul puscariasilor si lichelelorca felix si ghita. D-na Kovesi a fost IMPECABILA IN LUPTA CU IMPOSTURA SI NESIMTIREA VENITE DE LA BUCURESTI. FELICITARI SI SUCCES UNUI ROMAN ADEVARAT. GUNOAIELE PENALE LA TOMBERON .
@ O ROMANCA ADEVARATA
27 Feb 2019

Felicitari DOAMNA GRAPINI CURVA ASTA PERVESA SI MINCINOASA NU TREBUIE SA IA ACEST POST CI UN OM CAPABIL BUN PROFESIONIST CUM ESTE CANDIDATUL FRANCEZ CAND PORCII DIN OPOZIZIE AU VOTAT CONTRA ROMANIEI A FOST O.K. ACUM CAND SE CERE UNEI TARATURI- CARE SI-O TRAGA CU SPP-istii DIN DOTARE PRIN HOTELURI- SA NU MINTA SUNT FACUTI IN TOT FELUL. MONICA MACOVEI & CO A EXPORTAT MIZERIA NAZISTA LA BRUXELLES NU CEI DIN PSD AVETI SI VOI TRIOURILE VOASTRE brandel, vijulie, chichirau tot ZOAIE INFECTE NU MAI SPUN DE TOV ORBAN LAIOS ADICA LUDO-VIK
# ţA...
27 Feb 2019

ŢA ŢA ŢA !!! CĂLPRIŢE ŢAAAAAAAAA !!!!
ANONIM
27 Feb 2019

PENTRU EXPERIMENT STIINTIFIC ACEASTA CREATURA BIOLOGICA CU SINDROMUL NF TREBUIE BAGATA SI TINUTA 12 LUNI IN ACEEASI CUSCA CU ALTE CURIOZITATI ALE NATURII PRECUM NICOLICEA, MITRALIERA, SERBAN NIC., IORDACHE , MOTANUL FELIX , CODRIN STEFANESCU ETC ..........
VIDANJORUL
27 Feb 2019

"negro, anonim etc" va put gurile de la ra.ha.tul pe care il ingurgitati cu disperare pe seama basme sinistre !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine