2019-09-18 17:08

Cum ar proceda BĂSESCU în privința lui KOVESI, dacă ar mai fi PREȘEDINTE. Ce decizie crede că va lua IOHANNIS

 |  21:29
Cum ar proceda BĂSESCU în privința lui KOVESI, dacă ar mai fi PREȘEDINTE. Ce decizie crede că va lua IOHANNIS

Fostul preşedinte Traian Băsescu spune că dacă ar mai avea această funcţie nu ar lua decizia de revocare a Laurei Codruţa Kovesi din funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), ci ar lăsa-o să îşi ducă mandatul la capăt, însă ar obliga-o "să cearnă DNA de Neguleşti”.

"Eu, dacă aş fi preşedinte, nu aş revoca-o (pe Laura Codruţa Kovesi - n.r.). În primul rând, din cauza urletului public. Când vezi toţi propagandiştii că ţipă să plece Kovesi...”, a declarat Traian Băsescu duminică, la România TV, informează News.ro.

Băsescu a explicat, astfel, că nu doar la DNA Ploieşti se falsifică dosare şi că sunt „Neguleşti” şi în Braşov, Cluj sau Bacău.

"Nu numai secţia de la Ploieşti falsifică dosare. Are şi scriitori de editoriale în central, Bulancea (Marius Bulancea - n.r.) este un mare scriitor de editoriale. El obţine condamnări fără probe, dar pe editoriale bine scrise. (...) Ştiţi care e cel mai mare rău acum pentru justişia din România? Să ascundem mizeria sub preş”, a mai spus Băsescu.

Întrebat ce decizie crede că va lua preşedintele Iohannis în privinţa revocării din funcţie a şefei DNA, Băsescu s-a declarat convins că Laura Codruţa Kovesi nu va fi revocată.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-19Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Mar 2018

dar pe BICA....ia zi marinare....de ce ai numit-o sef la dIiCoT?stiai bine cu ce se ocupa marmota aia ti-a spus toata lumea inclusiv SRI-ul....era colega de CIoRDEALA cu UDREA,deci era buna Adica sariti toti ca hienele pe LCK dar pe marmotele astea hoatze le protejati...cum vine asta?Nimeni nu vrea procurori corupti si santajati la comanda decat un mare MAFIOT....noi am avut un presedinte SANTAJAT DE MAFIOTI care a numit tot felul de persoane SANTAJATE in aproape toate functiile din stat,adica exact ce face acum DADDy elevul tau care s-a mutat la PSD cu VALcov Spre dezamagirea tuturor clampanitorilor LCK ramane la DNA pana la terminarea mandatului...dupa aia vedem ce o mai fi
ANONIM
18 Mar 2018

DOMNUL ACESTA MATRAFOX mai ieri urla public ca d na keovesi merita bagata in puscarie El este cel mai mare propagandist al raului al urii al minciunii El face afirmatii precum ca propagandistii ''urla''dar el urla cel mai tare Urla ca o dihanie nebuna cu ochii bulbucati ca trebue demisa (keovesi)fara nici o discutie Acum o intoarce ca la ploesti Nici nu ai ce sa i ceri la un individ de teapa lui MARSAV SI PROST, SICTIR JAVRA!
ANONIM
19 Mar 2018

Apreciați că Traian Băsescu ar putea exprima și poziții publice împotriva exploatărilor ilegale de lemn , încercând probabil să diversifice "oferta politică" a PMP ?
ANONIM
19 Mar 2018

TICALOSIA SI PERVESITATEA Arta supremă a războiului este înfrângerea inamicului, prin înşelătorie, fără luptă, astfel: 1. Discreditaţi tot ceea ce merge bine în ţara inamicului; 2. Implicaţi reprezentanţii claselor conducătoare ai ţării inamice în afaceri dubioase. Distrugeţi-le reputaţia şi, la momentul potrivit, supuneţi-i dispreţului propriilor concetăţeni; 3. Utilizaţi creaturile cele mai ticăloase şi mai abjecte; 4. Răspândiţi discordia şi conflictele între cetăţenii ţărilor ostile. Întărâtaţi-i pe tineri contra bătrânilor; 5. Ridiculizaţi tradiţiile adversarilor. Discreditaţi-le luminătorii de conştiinţă; 6. Induceţi în eroare inamicul, spre a-l conduce la temporizare şi neglijenţă, apoi avansaţi cu repeziciune; 7. Perturbaţi, prin orice mijloace, intendenţa, aprovizionarea şi funcţionarea armatei inamicului; 8. Slăbiţi voinţa luptătorilor inamici prin cântece şi melodii senzuale; 9. Daţi inamicului fete şi băieţi tineri pentru a-i lua minţile, dar şi jad şi mătase pentru a-i zgândări ambiţiile; 10. Fiţi generoşi în promisiuni şi recompense pentru informaţii; 11. Infiltraţi-vă peste tot spionii. Bazaţi-vă pe trădătorii care se găsesc în rândurile inamice; 12. Făceţi-l pe adversar să creadă că mai există o posibilitate de a se salva. Apoi, LOVIŢI ! Scopul vostru trebuie să fie preluarea intactă a tot ceea ce se află pe pământ. În acest fel trupele vă vor rămâne odihnite, iar victoria va fi totală.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray