2019-10-21 13:43

Cum comentează preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, SCANDALUL din PSD

 |  14:20
Cum comentează preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, SCANDALUL din PSD

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, că interesul său este ca guvernarea să fie una eficientă, bună şi pragmatică, dar ceea ce se întâmplă în PSD nu este treaba lui. El spune că nu s-a născut să facă dreptate între social-democraţi şi nici între liberali.

Întrebat de jurnalişti dacă el consideră că PSD a ieşit mai întărit în urma Comitetului Executiv de vineri, Kelemen Hunor a spus că nu este psihologul social-democraţilor şi că nu ştie acest lucru.

“Nu sunt psihologul PSD-iştilor, habar n-am. A ieşit mai întărit, nu a ieşit mai întărit, nu ştiu, e fix problema lor”, a spus liderul UDMR, citat de News.ro.

Kelemen Hunor a mai spus că îl interesează ca guvernarea să fie una eficientă, bună şi pragmatică, dar că nu e treaba lui ce se întâmplă în PSD.

“Nu este treaba mea, e partea PSD-ului, eu mă poziţionez pe partea UDMR-ului. Nu am fost votantul PSD-ului niciodată, nici simpatizant, nici membru PSD. Nu este treaba mea, e treaba lor. Ei au o misiune de a guverna fiindcă au primit aceste voturi de la cetăţeni în 2016. Pe mine mă interesează să fie o guvernare eficientă, bună, pragmatică, în interesul fiecărui om, dar ce se întâmplă în PSD nu e treaba mea. Nu sunt PSD-ist, nu am fost, nu voi fi, eu am treabă cu UDMR-ul”, a precizat Hunor.

Întrebat dacă ar putea exista un blocaj în Parlament din cauza unor parlamentari PSD nemulţumiţi de conducerea partidului şi cum ar reacţiona UDMR în acest caz, Kelemen Hunor a răspuns: “E treaba lor, dacă ei singuri se blochează, nu-i putem ajuta. Dacă nu vor să meargă mai departe, e treaba lor. Eu nu m-am născut să fac dreptate între PSD-işti, nici între liberali, am eu altă menire, nu să fac eu dreptate şi să împart adevărul din UDMR în alte partide, cum nu aş accepta să vină altcineva dintr-un alt partid să împartă adevărul la noi. Fiecare cu bucătăria lui”.

Liderul UDMR a mai fost întrebat de moţiunea de cenzură anunţată de opoziţie şi care este poziţia Uniunii legat de aceasta, spunând: ”Nu a semnat nimeni acea moţiune de cenzură. Dumneavoastră aţi avut impresia că PNL şi USR s-au înghesuit la Tomac la bancă să semneze moţiunea? Când ne vor căuta cei de la PMP le vom spune lor şi apoi şi dumneavoastră. Nu ne-au căutat”.

Kelemen Hunor a mai spus că nu a urmărit Comitetul Executiv al PSD de vineri la televizor pentru că nu urmăreşte şedinţele altor partide şi pentru că a fost şedinţă şi la UDMR.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-22Parerea ta...

FACEM CEVA
22 Sep 2018

PE MUTRA TA DE MAXIM TRĂDĂTOR ...JARTEA DE LEGĂTURĂ ALEASĂ ÎNTRE ”PUTERE” ȘI ”OPOZIȚIE” DATORITĂ CĂREIA S-A ANTI-GUVERNAT BA UNII, BA ALȚII! SYCTIRRRR!
ELECTORATUL MAGHIAR...
22 Sep 2018

......sa ste ca datorita sustinerii actualei mafii psd-alde la guvernare si udmr a contribuit la inflatia de 5,6% la robor de 3,6% , taxele locale marite , pesta porcina scapata de sub control,pensii speciale pentru borfas , salarii exagerate in primarii , supraacciza la carburanti , lipsa manualelor scolare , infectiile din spitale cresterea emigratiei , 18000 de PFAuri inchise , balanta comerciala a Romaniei deficitara cu peste un miliard euro , datoria externa dusa de psd la 100 miliarde euro , pensii si salarii platite din imprumuturi bancare pe care le va deconta generatiile viitoare , nici un metru de autostrada construit , distrugerea justitiei pentru salvarea hotului nr1 draknea UDMR ESTE PARTAS LA TOT RAUL FACUT DE MAFIA PSD -ALDE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray