2019-11-19 02:50

Cum explică Dragnea EȘECUL Legii off-shore: ”Proastă comunicare cu cei de la ALDE”

 |  20:47
Cum explică Dragnea EȘECUL Legii off-shore: ”Proastă comunicare cu cei de la ALDE”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a recunoscut miercuri seară că a rămas fără majoritate în Parlament pentru votul la legea offshore dând vina pe ”proasta comunicare” cu cei de la ALDE.

”Am înțeles că (cei de la ALDE – n. red.) n-au avut acces la informații. Azi ne-am trezit în fața unei aritmetici simple. Va fi o săptămână sau două de dezbateri transmise în direct. Să se discute cu cifrele pe masă pentru ca fiecare argument pro sau contra să fie înțeles de români, ce avantaje sau ce dezavantaje produce un amendament sau altul. Poate s-a greșit în comisie, poate n-a fost o comunicare foarte bună. O să vedem care va fi dorința fiecărui partid”, a susținut Dragnea într-o intervenție telefonică în direct la România TV.

El a spus că prin legea offshore România ”își joacă accesul la resurse” pentru a dezvolta economia românească, ”să ne rupem energetic de Rusia” și pentru a câștiga ”câteva zeci de milioane de dolari care să intre la buget și să contribuie la dezvoltarea infrastructurii”.

Liviu Dragnea a pierdut miercuri, pentru prima oară, majoritatea în Camera Deputaților cu ocazia votului pentru legea offshore. Liderul PSD a reușit să evite în ultimul moment și validarea la vot a acestei pierderi în premieră, dându-i printr-o asistentă semnalul lui Florin Iordache, care prezida ședința Camerei, să retrimită la comisii proiectul legii offshore.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-03Parerea ta...

AI BELITO BELINI
03 Oct 2018

SA LINGI IN BLIDE LA MENSTRA , TOATE METRESELE DE TELEORMAN . CUM DRACU SA ACCEPTE ASEMENEA ORGANIZATIE MAFIOTA , OAMENI CORECTI DE PARTIDUL FURAT DE TINE ????? CUM POATE SA SE INJOSEACA ASA DE MULT ?
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Noul joc a lui Tăriceanu pe muzica PSD Ziua de miercuri a fost primul mare test pentru pentru soliditatea Coaliției PSD-ALDE după ce PSD a obținut un scor dezastruos la alegerile europarlamentare de duminică, iar ALDE a ratat pragul electoral de 5%, dar mai ales după arestarea lui Liviu Dragnea
30 Mai 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray