2019-10-14 11:07

Cum explică Liviu Dragnea EXCLUDERILE din PSD. Ce se întâmplă cu Gabriela Firea

 |  18:05
Cum explică Liviu Dragnea EXCLUDERILE din PSD. Ce se întâmplă cu Gabriela Firea

Președintele PSD Liviu Dragnea a explicat, într-o conferință de presă după Comitetul Executiv al partidului, de ce au fost excluși din PSD Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu. Gabriel Firea, în schimb, nu a fost sancționată de partid.

„S-a convenit ca toată lumea să facă ce trebuie într-un partid, sa fie uniți.

Ulterior au apărut înregistrări de la ședințe pe care le-a condus Țuțuianu. Condamn cu toată fermitatea acest mod de a înregistra șefințele de partid.

Acele afirmații au supărat cea mai mare parte din membrii de partid.

Ieri am avut o discuție de câteva ore, 6-7 ore. Toți au fost foarte încărcați și supărați că o parte din colegi au continuat să acționeze împotriva partidului. Mulți colegi i-au reproșat luji Țuțuianu aceste declarații.”

Am înțeles că lui Marian Neacșu i s-a propus colaborare din partea opoziției.

Am spus că nu va fi o zi plăcută, dar sunt niște măsuri necesare. Sper ca ceilalți colegi să înțeleagă.

De ce nu s-a aflat pe lista excluderilor și Gabriela Firea?

Atacurile la mine nu mă fac să cer excluderea nimănui. Numai când se depășește linia roșie împotriva partidului.

Ce se întâmplă cu ceilalți contestatari?

Din punctul meu de vedere, nimic rău” a declarat Liviu Dragnea la Palatul Parlamentului.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-05Parerea ta...

”OPERA” LUI FIREA,
05 Noi 2018

SCRIJELIT FIINDU-I NUMELE pentru a ieși ÎN EVIDENȚĂ ZGÂRIINDU-ȚI OCHII prin MAJUSCULE, așa cum vezi PE PLĂCILE MORTUARE COMEMORATIVE DIN CIMITIRE, încercând să ghicești moaca celei ce zace...”AICI, CU MINTEA ODIHNITĂ, O MOLDOVEANCĂ cu oleac de mov pe ea și blondă pe deasupra, CARE-A JUCAT ÎN ”SPĂRGĂTORUL DE NUCI” spre a fi catapultată direct în capitala țării, traseind voios pe urmă de la un partid la altul, chiar și primar devenind...cu ajutorul voturilor penuriei de moldoveni stabiliți în Bucale, ce au netezit drumul de la ei de-acolo din SĂRĂCIE LUCIE, până aici...ca să șadă ei în frunce, precum păduchele dar răzând ca proștii de miticii - foști inși moldoveniști care nu vor să facă vreo ispravă în primul rând la ei, în fosta lor ogradă!
MODIFICăRILE FăCUTE
05 Noi 2018

fântânilor arteziene de la Unirii, PE BANI GREI (U.E.): firișoare de apă plăpânde, răscucite dar luminate, ce sar anemic în sus sau se prăbușesc obosite-n jos, strofocându-se uneori spre-o boltă prost executată, mai mult mimată! În afară de faptul că au băgat lumini colorate, firul de apă,fragil, ne-izbucnind măreț și în forță cum era înainte de stricare prin modificare, în afară de faptul că-i răsucit, zici că-i produsul STILIZAT al bășicii udului țiganilor ce se scaldă vara, sub văzul poliției maidaneze dar și a celei M.A.I.!
ACUMA,
05 Noi 2018

a bătut palma sau bordura cu alt penal -VIDEANU, niciodată dovedit, cercetat cum scrie ca la carte, eventual condamnat pentru ani buni de închisoare- deci, după enormitățile grosolane parcă scoase din mare, legate-n lanțuri groase, plus bombele negre ca din cel de-al 2-lea răzbel mondial, a băncilor albastre – ca semn de recunoaștere pentru un anumit primar precum spârcâiala animalelor terestre pentru delimitare de teritor, PSD-lui îi bese mintea și se-nfrățește cu alte canalii știute – dar ne-dovedeite și de justiție – să mai răscolească Bucureștiul, să-l facă ori re-facă, de parcă n-am știi/nu ne-am obișnuit că e vorba de bani grei și de un parandărăt, EI, NICIODATĂ RUPÂNDU-ȘI DINȚII ÎN PROPRIILE BORDURI!
ANONIM
06 Noi 2018

GESTUL PUIULUI DE MILITIAN REPETENT, ORDINAR DEMONSTREAZA CATA LIPSA DE CARACTER, TICALOSIE, OBRAZNICIE , MAGARIE, GOLANIE, ETC ARE ACEST ECSCROC IN CONDUITA LUI DE DERBEDEU ORDINAR . Pana sa fie inchis pentru nenorocirile comise sa fie cazat la un ospiciu de nebuni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray