2020-02-28 21:19

Cum explică Ludovic Orban CANDIDATURA lui Rareș Bogdan: ”Ne-a HRĂNIT cu dezvăluiri!”

 |  20:54
Cum explică Ludovic Orban CANDIDATURA lui Rareș Bogdan: ”Ne-a HRĂNIT cu dezvăluiri!”

Liderul PNL, Ludovic Orban justifică opțiunea liberalilor de a-l pune pe primul loc pe Rareș Bogdan pe lista pentru alegerile europarlamentare. Orban îl consideră pe jurnalist un adevărat luptător contra abuzurilor puterii, un om care se bucură de o mare încredere.

„Rareș Bogdan e absolvent de științe politice. Nu e pentru prma oară în PNL, a mai fost membru, a fost președinte al organizației de tineret a Alianței Civice, care a fuzionat cu PNL. Ulterior a urmat o carieră jurnalistică, nu a continuat activitatea în PNL, dar în cariera de jurnalist a manifestat o atitudine constantă de opoziție față de orice comportament abuziv al puterii. Să ne aducem aminte numai de 10 august, pe anumite posturi de televiziune vedeai doar minciuni.

A fost un moderator de emisiuni angajat, care a apărat valori fundamentale, libertate, drepturi individuale, a demascat abuzuri comise de PSD-ALDE. Ieri a redevenit membru al PNL. A intrat într-o bătălie împotriva actualei puteri”, a spus Ludovic Orban la Digi24.

Orban a spus că este decizia președintelui partidului cine apare în fruntea listei. El a adăugat că liberalii s-au gândit de mai mult timp la această variantă și a recunoscut că se bazează și pe publicul jurnalistului, pentru că acesta este face parte din bazinul de alegători anti-PSD.

„Rareș Bogdan se bucură de foarte mare încredere, are o cotă de încredere de aproape 30%. Beneficiază de încredere din partea publicului ne-PSD, pe care în mare parte l-a hrănit cu informații, cu adevăruri, cu dezvăluiri”, a spus Ludovic Orban.

Președintele PNL a vorbit și despre ceilalți candidați ai partidului la alegerile europarlamentare din 2019.

„Sunt mai multe categorii de candidați, europarlamentari care au experienţă şi care în activitatea anterioară au avut capacitatea de a influenţa decizii la nivel european. Adina Vălean a fost raportor, i se datorează în mare parte reglementarea prin care s-a desființat taxa de roaming.

Primarul Mircea Hava – oricine a trecut prin Alba Iulia vede ce înseamnă o mână de aur. Are o mare legătură cu Parlamentul European, a fost campion al absorbţiei de fonduri europene, a avut foarte multe relații la nivel european”, a spus Ludovic Orban.

În ceea ce-l privește pe Vasile Blaga, fost copreședinte al partidului, „misiunea esențială va fi să se dedice obiectivului de intrare a României în Schengen”, a adăugat el.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-14Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
14 Mar 2019

Rares Bogdan e OK....dar ce vreti sa obtineti cu penalul ala de Falca? iarasi va faceti blat cu mafiotii?????? si vrei sa te voteze lumea?...cred ca m-am vindecat de listele lui Orban
CONSTANTIN
15 Mar 2019

Cam are dreptate cucuveaua .Mai curatati lista. Rares pentru tine tot respectul.
UN ROMAN NECAJIT
16 Mar 2019

Ziaristul ALEXANDRU CAUTIS a fost propus sa candideze din partea PSD in 2016 la Parlamentare. A fost facut zob de catre RARES BOGDAN la Relaitatea si i s-a spus ca: "un ziarist Nu trebuie sa intre in politica'. Acum , domnul Rares a uitat.Face exact invers. Probabil ca, daca d-ul Cautis candida pentru PNL era acceptat de d-ul Rares. Asta inseamana ca, REALITATEA ESTE a PNL si nu este independenta cum spune ea ...HA...HA...HA ...Una spui si alta faci...Suntem in Romania. Nu ma voi mai uita la Realitatea...Pacat
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine