2019-07-22 14:52

Cum îl IRONIZEAZĂ Dacian Cioloș pe Liviu Dragnea: ”Cei patru indivizi nu erau ASASINI....”

 |  17:27
Cum îl IRONIZEAZĂ Dacian Cioloș pe Liviu Dragnea: ”Cei patru indivizi nu erau ASASINI....”

Fostul premier Dacian Cioloș îl ironizează pe Liviu Dragnea, președintele PSD, după apariția unui articol pe site-ul de satiră și umor Times New Roman, în care se glumește că „Platforma Ro100 a fost achiziţionată de Linkedin cu 2 miliarde de dolari”.

Articolul are titlul „Start-up Story. Platforma Ro100 a lui Cioloş, achiziţionată de Linkedin cu 2 miliarde de dolari”, iar de aici cei de la Împreună pentru România au răspuns cu o „ȘTIRE BOMBĂ: S-a vândut. Dacian Cioloș confirmă achiziția RO100 de către LinkedIn. Liviu Dragnea a pierdut licitația la mustață”.

În același pamflet al RO+ se menționează că „am avut discuții cu trei entități private interesate de a cumpăra proiectul nostru Platforma RO100. Cele trei entități au fost LinkedIn, un fond de investiții al lui George Soros și Liviu Dragnea.”

„Oferta de la LinkedIn a fost de departe cea mai profitabilă, deoarece plata s-a făcut cash, spre deosebire de George Soros, care și-ar fi dorit o platformă de recrutat căței care să participe la proteste. În ceea ce îl privește pe Liviu Dragnea, el a făcut o ofertă prin care nu oferea nimic, ci dorea un procent de 90% din orice deal am încheia. Nu am reușit să îl refuzăm, pentru că a fost neclar unde îi puteam trimite răspunsul oficial: Brazilia, Alexandria, Videle sau localitatea adiacentă Bucureștiului. 

Cu această ocazie, confirmăm și faptul că cei patru indivizi care îl urmăreau pe Liviu Dragnea nu erau asasini, ci departamentul juridic al LinkedIn, care încerca să îi explice că nu îi pot plăti comision pentru tranzacția în curs.

În ceea ce privește suma încasată, ea va fi oferită ca premiu primului pesedist care poate identifica o localitate din România în care poate merge în campanie cu Liviu Dragnea fără ca acesta să fie huiduit de către cetățeni”, se mai arată în pamfletul lansat de partidul lui Dacian Cioloș.

Nu este prima oară când site-ul cu glume Times New Roman intră în atenția politicienilor. Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea, ministrul de Interne Carmen Dan și ministrul Muncii Olguța Vasilescu sunt chemate în fața instanței în data de 26 octombrie. Toate trebuie să dea o declarație în procesul în care le-au cerut daune de 500.000 de euro unor jurnaliști și publicației Times New Roman.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-10-16Parerea ta...

ANONIM
16 Oct 2018

Corect....doar bubosule ESTE prezent peste tot ...pe televiziuni ( mai putin realitatea
ANONIM
16 Oct 2018

Corect....doar bubosul ESTE prezent peste tot ...pe televiziuni ( mai putin realitatea
BOU DE ANONIM
16 Oct 2018

bubile lui ciolos cum ii spui tu vezi ca le are nvastata la gaoz si dai repede limbi ca o maninca
@BOU DE ANONIM
16 Oct 2018

Provoci scarba bai babaciune analfabetaDupa cum scrii trebue sa fii vreo baba comunista proasta dar si nebuna
@ANONIM BOLSEVIC
17 Oct 2018

Propagarea pestei porcine pe tot teritoriul Romaniei este rudul INCOMPETENTEI SI NESIMTIRII guvernului de analfabeti , in principal al bolsevicului daea , cel mai prost berbec din MIN.AGRICULTURII.
ILIE
17 Oct 2018

Probabil că Dragnea este cea mai proeminentă personalitate din PSD și din țară , pe care toți vor ba să-l dea jos , ba să-l bage în pușcărie , ba să-l omoare. După ultimile știri tot județul Teleorman și ceva limitrof , ar fi ale lui . O bună parte din Brazilia, ceva prin Spania și cîte și mai cîte. Oare toate sînt cu acțiuni la purtător ?? Așa au făcut și cu Năstase , că are tot Ardealul și cînd colo , dușmanii lui erau proprietari.!
ANONIM
17 Oct 2018

Corect....doar bubosul ESTE prezent peste tot ...pe televiziuni ( mai putin realitatea).... pe străzi...in piete ...peste tot este omniprezent....mai putin in viziunea vulpi unde este lipsa
@ILIE
17 Oct 2018

Ai dreptate Ilie!Daca prin absurd astia l ar inchide pe Dagnea ,cel care ar fi in locul lui ar pati la felAcesti indivizi urasc oamenii normali La ei sunt buni cei care distrug tara Uite la chiorul asta scarbos .A matrasit flota comerciala a romaniei ,a facut un imprumut de 20 de miliarde euro iar banii au fost sifonati in conturile lor a celor de dreapta (iohanis ciolos ) si este mereu adulat si chemat pe la televiziuni sa ne prosteasca Astfel de indivizi sunt buni pentru ca sunt contra omului de rand a celor multi Ei urmaresc ca gasca lor sa traiasca bine ,ceilalti Dumnezeu cu mila!
DUMITRESCU
17 Oct 2018

Tu crezi ca toate iesirile neautorizate cu golani nazisti au fost facute pe gratis ?Nu ,gresesti ,toate au fost din acei bani de care zici ,furate de chior de la gura copiilor nostri Destinatia ?Haos ,schimbarea guvernelor ca sa pun eu guvernul ,,MAU''La adapostul haosului ,mafia lucreaza nestingherita Toti acesti mafioti vanduti strainilor vor plati cat de curand!!
AMONIT
17 Oct 2018

Iata un julien plin de humor .... Orchestra dementilor s-a pus pe latrat stupizeniile regurgitate !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray