2020-07-14 14:02

Cum răspunde Gabriela Firea PROPUNERII lui Marcel Ciolacu

 |  21:24
Cum răspunde Gabriela Firea PROPUNERII lui Marcel Ciolacu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a reacționat după declarația președintelui PSD, Marcel Ciolacu conform căreia Firea este candidatul cel mai bun al partidului pentru alegerile prezidențiale.

”Nu a făcut un anunț, ci a răspuns la o întrebare. Alegerile nu vor urma peste 4 zile, ci peste 4 ani și jumătate. Așa cum nu am fost întrebată când fostul președinte al PSD a făcut acel anunț, probabil în urma unor calcule politice, nu a existat nici acum o discuție în partid.

M-a onorat afirmația domnului Marcel Ciolacu. Nu putem vorbi despre candidaturi la alegerile prezidențiale, eu sunt fidelă bucureștenilor. Vă spun foarte sincer, cu mâna pe inimă, nu mi-am dorit niciodată funcții politice.

Am 4 ani și jumătate timp să mă gândesc, din poziția de la primărie. Eu nu am auzit să fie vreo discuție despre suspendarea președintelui.

Poate a fost o șarjă amicală între doi prieteni, doi foști colegi, domnul Ciolacu și domnul Ponta, care nu a vrut să rămână dator” a declarat Gabriela Firea la RomaniaTv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-03Parerea ta...

FANE GLONTZ
03 Iun 2020

STAI IN BANCA TA TZOAPO CA NU TE VREA NICI DRACU .
FANE GLONTZ
03 Iun 2020

PS. BANCA TA DE LA BACAU .
VASILE
04 Iun 2020

Geme de ..........modestie!!!!
UNGARIA MARE
08 Iun 2020

Pentru trădători neamului din PSD: Primul ministru ungar Viktor Orbán a declarat în discursul său la inaugurarea monumentului Trianon de la Sátoraljaújhely sâmbătă că Ungaria câștigă din nou. Orbán a spus că în următorul deceniu nu va fi vorba despre eclipse și pierderi, ci despre prosperitate și construirea națiunilor. „Generația noastră poate schimba soarta Ungariei, îndeplinește misiunea și aduce țara la porțile victoriei. Dar bătălia decisivă trebuie purtată din generație în generație, trebuie să facă ultimii pași. " „Ne-am apărat de atacurile imperiilor occidentale, ne-am recuperat de la devastarea păgânilor din est și ne-am definit și ne-am menținut locul în Europa. Ungaria a fost un stat puternic și independent timp de 400 de ani, apoi am luptat împotriva Imperiului Otoman timp de 300 de ani, iar după 200 de ani de răscoale eșuate și lupte pentru libertate, am intrat la porțile secolului XX ca națiune parteneră a unui mare imperiu european ", a spus el. .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz