2019-08-25 16:36

Cum RĂSPUNDE Ponta după ce Dragnea l-a numit ”șobolan”

 |  22:48
Cum RĂSPUNDE Ponta după ce Dragnea l-a numit ”șobolan”

Victor Ponta reacționează după ce Liviu Dragnea l-a numit șobolan pe fostul premier, ca răspund la criticile acestuia față de fondul suveran de investiții. Într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, Ponta a susținut că Dragnea l-a jignit pentru simplul fapt că nu are argumente.

”Asta e foarte bine! Faptul că la argumentele mele Dragnea răspunde cu jigniri însemnă că n-are argumente. Nu poate să explice de ce cu acest fond nu luăm niciun ban la stat, dar îl și capitalizăm cu miliarde de euro, pentru consultanți, studii de fezabilitate, mașini, secretare...

M-am uitat azi (la vot) la foștii colegi dinPSD. Erau cu capul în pământ. S-au uitat în jur că supraveghea Dragnea. Au apăsat pe buton și au fugit din sală.

Pe oameni îi aduc cu arcanu la miting, iar gașca din conducereaPSDva fura mai mult decât sovieticii în anii 50. Măcar ăia n-au furat fabricile să le ducă în Siberia”, a declaratVictor Ponta, pentru B1 TV.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-06-06Parerea ta...

MITINGUL PSD
06 Iun 2018

INCEPUTUL RAZBOIULUI CIVIL .
SVELT
07 Iun 2018

Sobolanii nu "vorbeste", ei chitcaie. Ca LEVST.
MAPISPEDRAC-NEA
07 Iun 2018

asteptam pisica neagra de la DNA sa-i manance
@PUIE MONTA
08 Iun 2018

NU ESTI NICI PE DEPARTE MAI BUN CA DRAGNEA , ESTI DOAR O LICHEA CARE SE SIMTE FRUSTRATA . SPER SA IMPARTITI AMINDOI O CELULA DE 4 METRI PATRATI LA JILAVA SI SA VA CONTINUATI RAFUIALA ACOLO . LA E SCIRBA ROMANILOR DE VOI AMINDOI , NU VOR SA VA MAI VADA LIBERI .
LEVST.
08 Iun 2018

Hai siktir excrement triplu fermentat, s.a.m.d.
@ LEVST
08 Iun 2018

Ce faci zdreanta? Ziua dormi si noaptea stai pe goagal? Sau lucrezi in schimbul 3?
LEVST.
08 Iun 2018

Hai siktir excrement triplu fermentat si gunoi superamputzit, mai urla, rage, mugeste si chitzaie(ca doar esti sobolan rozaliu!) si pe sub alte mese...
LEVST.
08 Iun 2018

trebuie sa-i dam si lui ponta dreptate, cand o are, insa aceasta este la nivel de individual, fie ca l-a facut(sau nu ) sobolan, sau altceva, fie ca el face pe cineva la fel, lucrurile nu se schimba nicio centima, pentru societate, altfel, are dreptate, gunoaiele si scursorlile umanitatii, nefiind in stare sa sustina un contraargumetnt, incep sa debordeze tot rahatul, fierea si veninul, din care sunt facuti...Exemple???
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray