2019-10-22 09:05

Cum reacționează TUDOSE după acuzațiile de FALS în CV

 |  23:53
Cum reacționează TUDOSE după acuzațiile de FALS în CV

Premierul desemnat, Mihai Tudose, a reacționat într-o declarație în exclusivitate pentru stiripesurse.ro la informațiile prezentate pentru Pressone public de Academia Națională de Informații cu privire la activitatea sa didactică.

”Da! E corect ce spune Academia. Am luat titlul în vara lui 2014, iar materia era pentru 2015. Între timp am intrat în guvern în decembrie 2014 și nu am mai mers să predau fiindcă am considerat că nu le pot face pe ambele în același timp. Nu aveam timpul fizic necesar. Tocmai de aceea nu se regăsește la venituri nici un leu de acolo și nici un contract de muncă. Tot conform uzanțelor universitare, dacă nu te prezinți la post după ce începe semestrul se disponibilizează postul.

Sunt acuzat că nu am vrut să fac două lucruri prost. Nu m-am dus să am o sursa de venituri suplimentară rămânând dedicat muncii de la minister”, a declarat prim-ministrul desemnat pentru Stiripesurse.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-28

In legatura cu acest articol...

Viitorul premier, cu CV FALS: O mare instituție neagă informațiile date de Tudose
Parerea ta...

ROMANIA
28 Iun 2017

Cerem arestarea lui petcu de la energie pentru constituirea de grup infractional organizat si pentru cresterea nejustificata a pretului la energie.a mintit in iarna si asa a crescut pretul influentat de mafie.tudose sa nu fie votat
ANONIM
28 Iun 2017

Domnul Tudose nu zise totuși cum a fost în 2011 când a zis că ar fi fost "lector" ? Ar fi putut "promova" conferențiar dacă nu ar fi "profesat" fiind lector ?
REVOLT
28 Iun 2017

Un guvern de retardati si infractori:pop la educatie,petcu crima organizata la energie,tutuianu la aparare,tudose pm,melescanu fosila la externe o catastrofa .astia reprezinta crima organizata .
ANONIM
28 Iun 2017

ATAT GUVERNUL CAT SI PARLAMENTUL DAR SI PRESEDENTIA PRIN MASURILE ABUZIVE APLICATE, LEGILE ANORMALE ELABORATE SI LIPSA DE LUCIDITATE SI DISCERNAMANT PENTRU ADOPTAREA UNOR STRATEGII INCITA POPORUL SA IASA IN STRADA LA REVOLTA.............
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray