2020-02-28 17:45

Cum s-a făcut DE RÂS Viorica Dăncilă în Spania

 |  21:17
Cum s-a făcut DE RÂS Viorica Dăncilă în Spania

O nouă vizită oficială, o nouă gafă de protocol făcută de premierul Dăncilă. Guvernul României a șters imaginile în care, în timpul vizitei sale oficiale în Spania, a fost ridicată de un reprezentant al protocolului de la Madrid, după ce s-a așezat pe scaunul rezervat premierului spaniol, Pedro Sanchez.

O înregistrare video distribuită de colaborator al USR, Laurențiu Dincă, arată cum Viorica Dăncilă este invitată de premierul spaniol să se așeze pe unul dintre cele două scaune disponibile. Sanchez pune câte o mână pe fiecare dintre cele două scaune, iar premierul român îl alege pe cel mai apropiat. Un reprezentant al protocolului de la Madrid o ridică pe Dăncilă și sunt schimbate locurile. Imaginile nu apar și pe materialul oficial de prezentare a întâlnirii de pe pagina Guvernului României.

Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

ANONIM
07 Sep 2018

Da d na Dancila a fost prin vie cu handralaii Da d na Dancila a vandut copii pt organe ,a facut evaziune 16 ani si are datorie la statul roman de 10 miliarde lei vachi,a falsificat acte ca sa puna laba pe casele romanilor din Sibiu Toate astea le a facut d na Dancila asa ca ne e rusine cu ea Cu sasul ne mandrim ,Este curat curat curat!
ANONYMOUS TIMPIT
07 Sep 2018

pune pe mata sorta pe nevastata pe ficata sa stea in genunchi si sa traga din bananele anonimilor si a pesedistilor
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine