2020-01-21 02:15

Cum S-A RĂZGÂNDIT Sorin Grindeanu într-o săptămână: ”Nu vreau să fiu ministru, nu mă duc la București”

 |  21:23
Cum S-A RĂZGÂNDIT Sorin Grindeanu într-o săptămână: ”Nu vreau să fiu ministru, nu mă duc la București”

Sorin Grindeanu, actualmente președinte al Consiliului Județean Timiș, este noua propunere de premier a PSD. În urmă cu doar o săptămână, atunci când numele său a mai fost vehiculat pentru o funcție înaltă în Guvern, Grindeanu spunea că nu vrea să părăsească Consiliul Județean Timiș.

 „Habar nu am cum am intrat în chestiunea cu premierul. Cum am intrat așa am și ieșit. Eu am o declarația când am devenit președinte al CJ Timiș, am repetat-o și insist. Nu voi pleca într-un post de ministru. Am văzut ca sunt iarăși plimbat prin diverse posturi de ministru, dar nu voi pleca”, a declarat, joi, 22 decembrie, Grindeanu. La o săptămână de la alegerile locale din iunie, social-democratul spunea că va rămâne patru ani în administrația județeană. „Sunt om serios, am cerut votul timișenilor pentru patru ani, nu pentru jumătate de an. Cum credeți că ar fi să merg la iarnă și să le spun «Vă mulțumesc că m-ați votat și mi-ați acordat încrederea voastră, dar știți, nu prea-mi place și mă duc la București»? Dacă voi fi ales ca președinte al CJ, voi sta patru ani. Vreau să duc la bun sfârșit acest mandat, nu să spun că voi reprezenta mai bine Timișul ca parlamentar sau, poate, ca membru în viitorul guvern”, spunea Grindeanu în urmă cu o săptămână, scrie debanat.ro.

Miercuri, însă, la dreapta șefului său de partid, Sorin Grindeanu și-a schimbat declarațiile:

”Declaratia a fost ca nu doresc sa intru in Guvern. dar trebuie sa simt si responsabilitatea oamenilor care au incredere in tine. De aceea am multumit votului din CEX si a votului de la alegeri”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-12-28Parerea ta...

SOCRATE
29 Dec 2016

AVAND IN VEDERE CV-UL, CLICA LUI INTIMA SI FIZIONOMIA ORICE PSIHOLOG POATE DECIDE CA ACEST INDIVID NU ARE AUREOLA NECESARA A UNUI OM DE STAT DE ANVERGURA. PULITICIENII DIN RO SUNT NISTE NULITATI UMANE UNELE LIPSITE SI DE PROFESIE .Politicienii adevarati IN LUMEA PROGRESISTA CIVILIZATA intra in politica daca au experienta, calitati si valori umane deosebite si energie pozitiva pentru STIMULAREA binelui general al societatii doar la varsta de 55 de ani si au o durata de activitate pana la 65 de ani CAND SE CONSIDERA CA SI-AU DEPUS consistenta MASEI DE ICRE PRODUCTIVE TOT PENTU BINELE GENERAL AL SOCIETATII. In RO PULITICIENII, GUVERNANTII SI ALESII LOCALI DEPUN DE 27 DE ANI DOAR EXCREMENTE , FECALE SI GAZE SULFUROASE DISTRUGAND VIITORUL POPORULUI RO. FARA EXPERIENTA sangeroasa PRIN CARE A TRECUT TOATE POPOARELE EVOLUATE ALE PLANETEI , DE AUTOCURATARE (daca va putea avea si aceasta sansa ) NU SE VA PUTEA DEZVOLTA NATIA ROMANIA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray