2019-10-22 09:05

Cum se ceartă Firea ca la UȘA CORTULUI cu Ponta și Șerban Nicolae

 |  22:24
Cum se ceartă Firea ca la UȘA CORTULUI cu Ponta și Șerban Nicolae

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a stârnit mai multe nemulțumiri printre colegii săi de partid după declarațiile de duminică seara în care a criticat activitatea guvernului, a funcționarilor din mai multe ministere. Victor Ponta a fost primul care i-a dat o replică usturătoare Gabrielei Firea, comparând-o cu fostul președinte, Traian Băsescu.

Firea nu a vrut să lase lucrurile nelămurite și a venit cu un răspuns pentru Victor Ponta:

”Sub nicio formă nu îi voi răspunde domnului Ponta cu aceeași monedă. Cred în politica faptelor bune pentru oameni. Îi aduc aminte totuși că am fost unul dintre colaboratorii săi cei mai fideli, este păcat că a ajuns să pună semnul egal între mine și un fost președinte, este păcat că nu a citit monitorizarea declarațiilor mele si poate s-a luat dupa zvonuri” a spus Firea la Antena 3.

Primarul Capitalei a reușit să se contrazică dur și cu un alt coleg de partid, Șerban Nicolae, asupra unui punct din programul de guvernare.

Iată dialogul dintre cei doi, în cadrul aceleiași emisiuni de la Antena3:

”Gabriela Firea - Probabil ca Serban este suparat pentru o anumita pozitie pe care eu am avut-o fata de proiectul, probabil ca a ramas suparat pe mine si acum in loc sa ma ajute in fata dvs, sa fim o echipa, incearca sa ma incurce.

Serban Nicolae - De ce credeti ca am spus ceva rau?

Gabriela Firea - Inseamna ca nu cunoasteti programul de guvernare locala, al colegilor dvs care au castigat alegerile.

Serban Nicolae - Aveti dreptate, asa e, intotdeauna aveti dreptate, de unde stiti ca nu il cunosc?

Gabriela Firea -Pai dvs ati spus ca nu e in programul de guvernare

Serban Nicolae - Am spus ca nefiind in programul de guv, nu ar trebui sa se discute cu ministrul transporturilor, sa stiti ca eu nu port resentimente.

Gabriela Firea – Nu va suparati, dar, poate nu stiati, Dragnea nu e prim ministru din pacate

Serban Nicolae - Ce legatura are una cu alta? Unde e contradictia? Nu era un repros. Daca discutati intr-o cheie personala ca eu as avea resentimente, va asigur ca va inselati. Eu nu fac politica pe resentimente de 27 de ani.

Gabriela Firea -Cand va incheiati pledoaria, poate imi mai dati si mie dreptul sa spun”


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-05

In legatura cu acest articol...

Ponta îi dă REPLICA Gabrielei Firea: ”Și BĂSESCU dădea vina pe Guvern”
Parerea ta...

HOLBAN VALENTIN
06 Iun 2017

E bine ce face Firea ca trădătorii se mai bucura si ei...Pentru voi nimeni nu e bun conducător ci ați vrea sa ne conducă dușmănii tarii.....De ce un ați ajuns voi,atotștiutorii sa faceți ceva pt.romania,acarui rău il doriți?Ce faceți voi pt tara?Gaz pe foc?
FIREA FELATIA DE ILFOV
06 Iun 2017

nu FI REA FIREA FIRE AI a dracului de boarfa
MUGUR BACIU
06 Iun 2017

Holbane, la cât ești de prost, nici nu meriți sa te conducă cineva mai bun decât firea!
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Politicieni de care nu avem nevoie, Firea şi Tăriceanu Prin anii ’90, Gabriela Vrânceanu, la acea vreme, în prezent Gabriela Vrâneanu Firea Pandele, îşi făcea loc în presă la Radio Contact, deţinut de Călin Popescu Tăriceanu. Arc peste timp, astăzi, cei doi se regăsesc pe aceeaşi baricadă pesedistă, ea – purtător de cuvânt, el – slugă docilă a premierului Victor Ponta
01 Mar 2015 |

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray