2019-05-26 02:41


Cum se CONTRAZIC Dragnea și Dăncilă din cauza BANILOR pentru Fondul de Investiții

 |  19:49
Cum se CONTRAZIC Dragnea și Dăncilă din cauza BANILOR pentru Fondul de Investiții

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit în urmă cu două zile despre înfiinţarea, de către Guvern, a unui fond de investiţii de 10 miliarde de euro. Şefa Guvernului ştie însă că ar fi vorba de 10 miliarde de lei. Pusă faţă în faţă cu declaraţia şefului de la partid, Viorica Dăncilă nu a vrut să îl contrazică.

Viorica Dăncilă, premierul României: Trebuie să găsim și alte oportunități de a dezvolta localitățile rămase în urmă și în acest sens avem această abordare, acest fond de investiții care are alocată o sumă de 10 miliarde de lei.

Reporter: De lei sau de euro?

Viorica Dăncilă: De lei.

Reporter: D-nul Dragnea a spus euro.

Viorica Dăncilă: Eu știu de 10 miliarde de lei, poate d-nul Dragnea are dreptate, eu așa știam. Nu m-am uitat încă atent pe cifrele din buget. Important este că acest proiect la nivel național vrea tocmai ca fiecare localitate să aibă cele necesare și încercăm să găsim mai multe modele pentru dezvoltare.

Ieri, Liviu Dragnea anunța un fond de 10 miliarde de euro și spunea că banii vor veni „din România”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-12

TAGURI: psd, dragnea, dancila, fondul de investitii, guvern
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
12 Dec 2018

TIITOATEA DE O VIATA II TINE SCULA IN GURA
PROASTA SI HOTUL
13 Dec 2018

Ce sa le ceri la doi incompetenti care sunt cu gândul doar la furat si apoi la salvarea de puscarie. ?
SOCRATE
13 Dec 2018

INSCRIPȚIE v/s APOCALIPSA La intrarea Univesității din Stellenbosch (UAS), e afișat următorul text: Distrugerea oricărei națiuni nu necesită bombe atomice sau rachete balistice intercontinentale. Trebuie doar scăderea calității învătământului și permisiunea fraudei la examenele studenților. Pacienții mor în mâinile unor asemenea medici. Clădirile se prăbușesc fiind construite de asemenea ingineri. Banii se pierd în mâinile unor asemenea economiști. Dreptatea se evaporă în mâinile unor asemenea juriști și judecători. Crahul învățământului este crahul națiuni. DIXIT! La noi deja a început a se vedea toate previziunile enumerate!! Mulți dintre cei care lucrează în învățământ, sănătate, economie sau cei ce au nevoie de spital, le resimt din plin??!!
ANONIM
13 Dec 2018

ACESTE MASCOTE , DECID SOARTA SI BANI TARII
Random imageUltimele stiri


STARBAG