2019-05-26 08:11


Cum și-a bătut joc primarul Sectorului 4 de consilierii locali

 |  11:07
Cum și-a bătut joc primarul Sectorului 4 de consilierii locali

Edilul PSD al Sectorului 4, Daniel Băluţă, a convocat o sedinţă extraordinară a Consiliului Local al Sectorului 4 pentru data de joi, 27 decembrie 2018, orele 15.00, cu o ordine de zi ce includea 10 puncte.

Numai că, surpriză! Cei 27 de consilieri locali convocați, chiar dacă nu toți prezenți, s-au trezit că ședința este condusă de viceprimarul Andrei George Trocan, și nu de edilul Daniel Băluţă.

Motivul? Pur și simplu, primarul n-a mai ajuns la ședință din motiv de...sărbătoare. Absența lui Băluţă este surprinzătoare, dacă ținem cont că el a convocat ședința extraordinară pentru că trebuiau aprobate anumite proiecte care îi vizau direct pe locuitorii Sectorului 4. Printre cele zece proiecte incluse pe ordinea de zi s-au aflat și cele care vizau „rectificarea bugetului local al Sectorului 4 al Municipiului București pentru anul 2018”, „aprobarea Regulamentului, procedurii și modelului de contract privind parcările/parcajele publice aflate în administrarea Sectorului  4”, dar și „stabilirea salariilor de bază la nivelul Sectorului 4”. Practic, primarul Daniel Băluţă a pasat răspunderea către consilierii locali, mai exact le-a cam dat flit în cea de-a treia zi de Crăciun.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-28

TAGURI: baluta, sectorul 4, primar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Dec 2018

Dar ziceti ceva si despre cetatenii de care i-si bate joc! Cate 16-18 indicatoare rutiere in fiecare intersectie de stradute dinte blocuri!
STOMATOLOGUL INFRACTOR!
28 Dec 2018

BULĂ! TREBUIA SĂ-ȚI EXERCIȚI PROFESIA, VITĂ PENALĂ! NICIODATĂ, IMPOZITUL PE CASĂ, PLATA GUNOIULUI N-A FOST ATÂT DE MARE, SCÂRBĂ INTERLOPĂ, NICIODATĂ CĂUTATĂ LA BUZUNAR , CONT SAU CREIER! DUPĂ FAȚA TA SE VEDE CÂT DE PENAL OBRAZNIC EȘTI! Te-am văzut la B1, vită! Aroganța și tupeul tău obraznic DĂ PE-AFARA, ca o oală sub presiune! SCÂRBĂ! LA MULȚI ANI CU EXECUTARE, PENTRU TINE, PENTRU CONSIGLIERII TĂI, PENTRU VITA BLONDĂ MOLDOVEANCĂ, PENTRU VOI TOȚI CARE FACEȚI PE NEBUNII CU NOI! SYCTIRRRRRRR BOALĂ!
N-AU SIMȚ CIVIC, BUCUREȘTENI
28 Dec 2018

CĂ TE TRĂGEAU ÎN ȚEAPĂ, VITĂ!
ANONIM
28 Dec 2018

La fel isi bate joc si de locatarii sect 4 ....exista sentința definitivă de a da banii incasati in plus( ilegal) ptr taxa de salubritate ....si ptr care nu i.a nicio măsură....ESTE FURT PE FAȚĂ....iar DNA doarme in cizme
ANONIM
28 Dec 2018

A PUS TOT SECTORUL CU STILPI - TURTURI ASCUTITI , SA INTRE PIETONI CU CAPUL SAU CORPUL IN VIRFUL LOR . PARCA TASU A FOST MARE GHERTOI ROSU SI ESTE DIN CONSTANTA ? CE CAUTA IN BUC ?
CE CAUTĂ?
29 Dec 2018

ZIUA DE MÂINE, PENTRU CEEA CE-A PIERDUT IERI ȘI ALALTĂIERI DIN CAȘCAVAL! ÎȚI DAI SEAMA CÂT A MITUIT CA SĂ-ȘI CUMPERE LOCUL LA BUCALE PT.BUCATE PE APUCATE? EI...POLITICIENII SUNT CANCERUL ROMÂNIEI! ALȚII, SAU DELOC!
Random imageUltimele stiri


STARBAG