2019-10-21 13:05

Cum va vota Gabriela FIREA la referendumul pentru redefinirea FAMILIEI. Cum își motivează Primarul general alegerea

 |  12:31
Cum va vota Gabriela FIREA la referendumul pentru redefinirea FAMILIEI. Cum își motivează Primarul general alegerea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, precizează că va spune "DA" la referendumul din 6 - 7 septembrie, adăugând că familia reprezintă "legătura cu trecutul şi puntea către viitor", informează Agerpres.

"Familia este legătura noastră cu trecutul şi puntea către viitor'. Pentru mine, căsătoria înseamnă comuniunea bazată pe iubire şi respect dintre o femeie şi un bărbat. Voi spune 'da' la referendumul din 6 - 7 octombrie", a scris edilul general pe Facebook. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat luni că în şedinţa Biroului Permanent Naţional s-a decis organizarea unei campanii de informare a populaţiei cu privire la tema referendumului din 6 - 7 octombrie. Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor la referendum şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?". Potrivit modificării propuse pentru articolul 48 din Constituţie, "familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor". 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-09-25Parerea ta...

NU,,,,,
25 Sep 2018

...participati la mascarada mafiei psd. Referendumul din 2009 privind 300 borfasi si șparlament unicameral nu a fost pus in practica tocmai de catre PSD-PNL , cei care au solicitat acest referendum. Romani asa cum mafia Psd-Pnl nu ne-a respectat vointa si voi BOICOTATI MASCARADA BOLSEVICA.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray