2020-04-07 01:19

Cum vrea Guvernul Orban să stopeze defrișările? Soluția identificată de Costel Alexe, ministrul Mediului

 |  10:39
Cum vrea Guvernul Orban să stopeze defrișările? Soluția identificată de Costel Alexe, ministrul Mediului

Ministrul Mediului, Costel Alexe, susține că defrișările ilegale pot fi contracarate prin creșterea conectivității oamenilor la rețeaua de gaz, astfel micșorându-se presiunile asupra pădurilor și oamenii nu vor mai fi nevoiți să apeleze la vechile sobe.

”Costel Alexe, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor: "Presiunea pe pădurile României este extraordinară, majoritatea locuințelor din mediul rural fiind dependente de lemnul de foc și de multe ori populația cade pradă speculanților și celor care exploatează pădurea ilegal.

”Aducem gazul românesc în casele românilor”, campania inițiată de Partidul Național Liberal, încă din 2018, începe să prindă contur în guvernarea liberală, premierul Ludovic Orban anunțând că înfiinţarea şi extinderea reţelelor de gaze reprezintă o prioritate pentru Guvernul PNL.

Salut și susțin decizia premierului Ludovic Orban și trebuie să recunoaștem că această inițiativă va avea și un efect benefic asupra pădurilor României.”, se arată într-o postare pe pagina oficială de Facebook a PNL.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-04Parerea ta...

VASILE
05 Ian 2020

O mare, mare, mare aiureală!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine