2019-07-21 13:49

Curg demisiile din PSD, de ruşine

 |  13:42
Curg demisiile din PSD, de ruşine

Ciprian Necula, fost secretar de stat în Guvernul Ponta, şi Aurelia Cristea, fost deputat şi ministru pentru Dialog Social au demisionat din PSD în această dimineaţă. Cei doi se alătură ministrului pentru Mediul de afaceri, Florin Jianu, care şi-a anunţat demisia pe Facebook. Ieri, alţi doi membri PSD, din Teleorman şi din Reşiţa, şi-au anunţat ieşirea din partid.

Ciprian Necula (foto), fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene în Guvernul Ponta, şi-a anunţat demisia din PSD. ”Am acţionat, întotdeauna, în raport cu crezul meu! Nu am nici un motiv să nu o fac şi acum. Rămân un om dedicat stângii, neafiliat politic!”, a scris Ciprian Necula pe Facebook.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Florin Jianu, a anunţat joi dimineaţă pe Facebook că demisionează din Guvern. "Mă opresc aici din activitatea guvernamentală pentru că aşa îmi dictează conştiinţa, iar asta nu este negociabil pentru nimic în lume!!!", scrie ministrul, adăugând: "România nu merită ce i se întâmplă acum, românii nu merită ce li se întâmplă acum!". "Am reflectat cu responsabilitate la ceea ce este etic să fac în continuare şi nu în principal pentru probitatea mea profesională, pentru că aici am conştiinţa curată, ci pentru copilul meu, pentru cum o să mă uit în ochii lui şi ce anume o să îi spun peste ani. O să îi spun că tata a fost un laş şi a girat acţiuni pe care nu le împărtăşeşte sau a ales să iasă cu fruntea sus dintr-o poveste care nu este a lui?!", îşi începe ministrul postarea. El precizează că decizia sa a fost luată încă din seara şedinţei de guvern în care a fost aprobată OUG de modificare a codurilor penale, dar că a amânat anunţul sperând că cei care au greşit îşi vor repara eroarea.

Aurelia Cristea, fost deputat şi ministru pentru Dialog Social, a anunţat, miercuri, că demisionează din PSD invocând faptul că nu mai poate da girul, din măcar din calitatea de simplu membru, unui ”grup infracţional aflat vremelnic în fruntea partidului şi, din păcate, a ţării”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-02-02Parerea ta...

NESIMțIRE
02 Feb 2017

Sper să își dea demisia și din parlament ...Ptr că dacă nu era pe listele PSD ,nu ajungea niciodată în parlament !!! ALTFEL ISI ARATA ARAMA DE TIGAN ,SAU DE ROM ...CUM SAU REBOTEZAT !!!!
NESIMțIRE
02 Feb 2017

Sper să își dea demisia și din parlament ...Ptr că dacă nu era pe listele PSD ,nu ajungea niciodată în parlament !!! ALTFEL ISI ARATA ARAMA DE TIGAN ,SAU DE ROM ...CUM SAU REBOTEZAT !!!!
FLUCUS IOAN
02 Feb 2017

Asa tigan cum este are ceva demnitate mai multa ca altii
Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ultima noapte de nicotină Curtea Constituţională i-a dat miercuri dreptate Aureliei Cristea, deputatul PSD care a iniţiat Legea Antifumat. Cel mai probabil preşedintele Klaus Iohannis o va promulga, aşa că din martie nu se va mai fuma în spaţiile publice închise, restaurante, cluburi, şcoli sau spitale. De asemenea, în apropierea locurilor de joacă pentru copii fumatul este strict interzis
27 Ian 2016

PUBLICITATE


loading...


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray